Valborg

Ska strax gå iväg med familjen till Hea för att fira valborg:) Har varit i stan idag för klippning. I stan han jag också med att köpa ett halsband och koppel till Ida och en ny skolväska/datorväska till mig:) Bilder kommer ikväll eller i morgon och då även på torsdagens inköp. Nu måste jag kila.

Ha det gött igelkött;)

Igår och Idag:)

Tja vad hände igår, inte så mycket mer en att det var skola, sen så var jag duktig och sprang 6km på 40min. Får inte heller glömma at min snälla mamma köpte en massa nya kläder till mig så nu är min gaderob räddad :D  Bilder kommer för er som vill se:) Idag (fredag) har det varit en mycket chill skoldag alla lektioner har varit roliga då det varit lekar och filmtitt sånt gillar vi:) Fick även tillbaka min SO inlämning och jag fick MVG på den, gött! Våran lilla Lindjax Ida har blivit 2 veckor och jag hoppas att någon av dem två med vitt bröst blir våran (bilder finns nedanför) då jag älskar mallar med vitt på bröstet:) får bara hoppas att just dem två inte är dem jävligaste;) eller vem vet kanske ingen av dem blir våran. Kul ska det bli i alla fall och jag längtar något enormt tills vi får träffa henne som vi ska göra om 2 veckor. Bilderna har jag "snott" från http://ikullen.lindjax.eu/. Min bror har också spelat fotbolls match och de vann med 4-0. I morgon ska jag klippa mig och det behövs! Håret ser hemskt ut!




Vill ha den till vänster



eller så vill jag ha denna



Laddar även upp en bild på Erik

Molekyler

Borde sitta och titta på AHK-Guif men AHK spelar just nu skit dåligt så jag sitter och roar mig med att måla några molekyler i metanserien, varför just molekyler? Jo skolnörd som jag är så hade vi kemiprov idag (27/4) och eftersom molekyler är lätta att måla så fick det bli det då jag och bild vanligtvis inte går ihop. Nedan för ser ni några molekyler kan ni gissa vilka de är?









Försöka kan man alltid...

Är lite blogg sugen så jag tänker att testa att börja blogg igen. Nu händer det mycket då vi den 10juni får hämta hem våran lilla valp:) Så det kommer bli mycket att skriva om:) Se så har min fotolust kommit tillbaka så jag kommer också bjuda på en del bilder. Tänk på att på mina bilder är det se men inte röra.




Bild fotatd i Alingsås


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0