Ekipage bilder

Har verkligen fastnat för att redigera sådana här ekipage bilder som ni kan se nedan. De får en verkligen att inse vad mycket en bild och en text kan säga:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallå där!

Befinner mig nu i Umeå, och ska vara här tills på ferdag. I morgon ska min morfar begravas. Han lämnade jordlivet för ca 2 veckor sedan och såklart är det mycket tråkigt och sorligt, men död får man räkna med i livt, någon gång tar det slut. Vad som endå är kul denna vecka är att jag får träffa min mostrar som jag inte sett på 2 år, så det är väldigt kul, då jag tycker mycket om dem. Något som också är riktigt kul är jag spelade match i söndags mot Torslanda, och vi vann! Och för mig gick det äntligen hur bra som helst! Äntligen stämde allt! Lyckades skjuta in hela 7 mål, vi vann med 23-19. Är fortfarande helt lycklig efter den matchen. Känns så himla gött när det bara stämmer, när allt man gör bara funkar. Fy vad kul det är att spela handboll då! Jag har verkligen fått kämpa och fått ta små delmål inför varje match. Kommer dock fortsätta med mina delmålstankar, dem hjälper mig att fokusera både innan och efter match. Så ett tips till er som känner att ni är nere i en svacka, ha delmål inför varje match. Mitt mål är nästan alltid att ha fokus mot mål, sen så bryr jag mig inte om jag missar, bara jag vågar och tänker mot mål, för har man inte näsan mot mål kan man aldrig göra mål.

Tjingeling

Sitter här nu i soffan trött och sleten efter en dag på västgötaläger. Åkte vif 6.50 iväg till Trollhättan, lägret började 8.30. Är riktigt nöjd i stora delar med min insats idag. Första träningen gick kanon och jag sköt grymt bra! Älskar när man sätter skott efter skott i mål. Andra tränings passet gick bra i stora delar tills vi började spela. Då märkets det i kroppen att man var trött efter totalt 3h träning och då var det 1 h kvar. Gick endå helt okej. Inte bra men heller inte dåligt. Det va i alla fall kul att träffa alla olika tjejer igen, spicellt kul var det att snacka med 95 tjejerna från Skövde, de va/är väldigt trevliga. Imordon har jag match mot Torslanda vid 12.00 och efter det ska jag bara ta det lugnt och njuta av lovet. Ska faktiskt bli skönt med handbolls ledigt, ska nämligen upp till Umeå på måndag och vara där till lördag. Jag tror verkligen min kropp kan få  behöva ta det lugnt, jag har nämligen ont i mitt vänstra knä. Har haft det till och från sedan U-SM så nu får jag ta och börja smörja med voltaren igen. Dock tror jag inte det är något farligt, utan att det är blödning som inte riktigt har fått läka. Mamma, mormor och morfar kom och hälsade på i fredag och det va riktigt mysigt. Mormor och morfar kom först och de hade köpt med sig fika. Blir så himla glad när de kommer och hälsar på. Mamma kom senare efter min träning och vi kollade när mitt gamla lag Alingsås mötte Somby/skövde. Skövde vann enkel. Det va lite specielt att se dem. Blev lite besviken då jag trodde att de flesta skulle hej, jag menar jag spelade endå 1 år med dem. Kul nog så sa i alla fall de jag umgicks mest med Hej och de frågade massor och vi han med att prata lite. KUL! Sådant uppskattas så himla mycket, och det visar att folk bryr sig, och det gör mig glad! Nu ska jag krypa till sängs, kroppen värker och jag behöver sova. Natti natti.

Steg 3

Som ni vet så speklade vi U-SM steg 1 i helgen och ja det gick väldigt bra. Vi gick enkelt vidare till steg 3 som gruppsegrare. Vi vann första matchen matchen mot Vinslöv med 23-15, mot Halmstad blev det 31-9 och sista matchen mot heid blev det 33-10. Kändes himla kul att vara så överlägsna. Jag tyckte vi gjorde det riktigt bra för när man möter så dåliga lag är det lätt att man går ner i deras tempo, men det gjorde vi aldrig utan vi körde på och öste in mål. Jag är jätte nöjd med min egna insatts och nu känns det som det äntligen har börjat lossna och den gamla Johanna är tillbaka, me like!! Tyvärr fick jag en blödning i knät andra matchen vilket gjorde att jag fick ta det lugnt resten av veckan, men igår i igår körde jag handboll igen och det gick riktigt bra så jag är fortfarande nöjd. Hoppas det går bra på matchen i morgon. Vi möter Sävehof. I Torsdags åkte jag till Tidaholm igen för att träffa Nathalie och kolla när hon tränade Qit i vallningen. Vädret var underbart och det var så himla rofyllt och kul att få komma ut på landet. Herre jösses vilket ställe hon flyttat till. Rena himmel riket! Qit gick helt okej i vallningen, märks att hon inte vallat så mycket så hon är lite osäker med fåren, men hon ska nog kunna utvecklas till att bli en bra vallhund, tror dock inte hon kommer bli en super stjärna men ett VP ska hon nog allt klara:) Bilderna som jag fotade blev i alla fall jätte fina!
 
 
 
 
 
 

Nathalie och U-SM

Va ett tag sedan man upptaderade så nu är de la på tiden att man gör det. Förra helgen var jag hemma i Hemsjö. Det va kul att komma hem och bara ta det lungt. Lördagen tillbringades hos Ann för att titta på vallning medan mamma tränade sök. Ann hade Bobby Daizel hos sig som höll i kurs, så det va inte helt fel att tillbringa lite tid där och få lyssna på ett proffs. Jösses vad duktiga hans hundar Jack och Joe är! Man blir riktigt imponerad! På kursen va även Spot och hans nya ägare Linda och jag blev så himla glad när Spot kände igen mig. Gud vad jag gillar den hunden! Han har verkligen personlighet och är så himla snäll. Träffade även Karin Daun och hennes fina Snikke. Säger bara att hunden är nog sveriges bästa bordercollie, då menar jag inte vallning utan som allround hund, du kan nämligen göra allt med han och han är super stabil. Sen resten av veckan har varit skola och mina första prov. Proven gick bra så det känns bra:) Torsdagen tillbringade jag på Tidaholms BK tillsammans med Natahlie. Det var en toppen kväll med massor av tjöt och hundtränig. Jag tränade inte själv pga att jag inte har någon hund, men jag hjälpte till att kommentera och det var faktiskt även kul att titta för Natahlie är så jäkla duktig!! Så nu när vi så nära hoppas jag vi kommer få fler tillfällen att ses:) Nu är jag i Skåne tillsammans med laget och spelar U-SM steg 1. Vi har spelat en match idag och den vann vi med 23-15. Jag är jätte nöjd med min insatts, vågade gå på mål och sköt.  Att även lyckas göra 2 mål gör inte saken sämre:) Imorgon spelar vi mot Halmstad och Heid och jag vill vinna! Skulle vara så gött och gå direkt till steg 3:D 
 
Fina Qit

RSS 2.0