underbart med lov

Gud vad härligt det är med lov! Så himla skönt att få sova ut och inte känna sig stressad över saker som måste göras. Idag ska jag inte till göteborg för att äta lunch med mamma och bror. Sen ikväll blir det träning, längtar. Mormor och morfar var på besök igår och åt middag. Alltid roligt att träffa dem.

dagen

Har spelat match idag i stenungsund. Vi spelade första halvlek riktigt dåligt. Slarv i passningar och slarv när vi sköt. Vi var också rätt mesiga i försvaret. I andra halvlek efter lite skäll från tränarna rykte vi upp oss. Vi gick i kapp och förbi och tillslut vann vi med 26-25. En riktigt kämpar insatt med andra ord, för att ta ikapp 6 bollar och sen gå om de är bra det. Jag fick bara spela 10min första halvlek och då gjorde jag ett mål och gjorde så att andra laget fick en utvisning. Jag vet inte varför jag inte fick spela mer. För jag tycker inte att jag var dålig under de 10 minuterna jag fick vara inne. Men men försöker man komma ikapp och vinna och de går bra för dem som börjar på plan ska de vara kvar, men tycker ändå att det var tråkigt med så lite spel tid eftersom det spelet som tränarna ville att vi skulle spela i andra halvlek är precis sånt spel som passar mig. Jag får glömma denna match och  ta med det som var bra med den. Under mina spel minuter var jag helt okej och vi vann. Jag får hoppas att jag får spela mer nästa match. Imorgon ska jag dömma två matcher. Ska bli kul att käna lite extra pengar:) vill ju gärna köpa mig en ny hundtränings väst.

Fire

But I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name


Bende väst

Skulle vilja skaffa mig en ny tränings väst. Den jag har är lite för stor och inte så vidare snygg. Skulle vilja ha en bende, arrak outdoor eller kanske en hurtta. Får nog ta och önska mig en i julklapp.
Så här ser i alla fall bende västen ut, och såklart vill jag ha den rosa:D

Fridja och Ida

Ida har en bästa kompis här i hemsjö. En go och glad liten korthårig lapphund vid namn Fridja. Fridja ägs av Berit som även äger hästarna som jag rider på. Det är verkligen kul att de funnit varandra. De leker som galningar men de börjar aldrig att bråka. Vilket har hänt när Ida lekt med sin ena syster. Fridja är två månader äldre, fast det syns inte;) Ida är typ 1dm större åt alla håll. Trots att Ida är större så är det som att hon fortfarande vet att hon är yngre. Hon tykar sig aldrig och det är riktigt skönt:)

Novell tävling

Idag hade vi novell tävling i skolan. Det var rätt kul faktiskt. Min novell handlar om en bilolycka. Vi började kl 9.00 och satt och skrev till 14.00. Vi hade en rast och den var på 1h. Det var kul att se att det var så många som verkligen ansträngde sig och satt verkligen och skrev. Jag är riktigt nöjd med min novell och det är viktigtaste. Såklart hoppas jag att min lärare också gillar den.
Fotade några riktigt coola bilder i måndags. Jag tände en brasa och sen fick jag för mig att det vore coolt att fota elden. När jag att försat bilden som jag tog blev bra kunde jag inte sluta. Det var så kul och varje bild blev en ny bild.

Plötsligt händer det.

Ja plötsligt händer det att det kommer ett litet blogg inlägg. Får la ta dag för dag, vad som hänt efter lördagen förra veckan.
Under söndagen var jag och mamma ute och gick hela dagen. Det var underbart väder för att fota och fina bilder blev det. Det var verkligen underbart att vara ute när solen lyser och himlen är blå. Vi stannade vid en liten kulle och fickade bulle och varm choklad. Ida fick vara min fotomodell under denna promenad och jag fick underbara bilder på mitt troll. Hon är så go. Hon fick ta sig några höst dopp och det gillade hon.
I´m Living In A Dream With You


Sen under vecken så har det varit handboll och skola. Har även gjort två prov. Ett har vi fått tillbaka och ett gjorde jag idag (fredag). Det var matte provet jag fick tillbaka och jag är riktigt beskviken. Det kändes super bra när jag gjorde det, men resultatet blev inte som jag hoppats på:/ Så jag ska göra om det. Imorgon hoppas jag att det blir lite hund träning. Under söndagen är det bara handboll som står på schemat, då det skall både dömmas och spelas.

Västgöta läger

Har varit på västgöta läger idag. Gick upp 5.20 för att åka iväg 5.50 till Tidaholm. Lägret gick helt okej, men det känns som att det kunde gått bättre. Första passet gick si sådär. Jag var inte bra men samtidigt inte dålig. Andra passet gick mycket bättre. Då var det målvakts träning vilket innebär mycket skott, och det gillar jag:) Det var också kul att träffa tjejerna igen. Speciellt malin och ida elf. Ni är för goa!

Gött!!!!

A-flicks U-SM i helgen vill jag inte prata om, är fortfarande arg och besviken. Så vill ni läsa om det kan ni gå in på ahk.nu och klicka in er på A-flick. Jag är nöjd med min prestation, mer vill jag inte säga. Men idag spelade jag som vanligt igen med Dam juniorerna. Vi mötte Sävehof. Vi spelade så jäkla bra så, ja vet inte vad jag ska säga, Vi öste på och körde alla möjliga grejer. Vi släppte inte in ett på 8 minuter! Själv så gjorde vi 6:D Jag gjorde 3-4 mål i matchen och en massa assister. Är så sjukt nöjd med min prestation. Vi vann med 26-15. Känns jäkla bra med två vinster där det skiljer över 10 mål! Något som var lite obehagligt var att en tjej bröt sitt lill finger. Det var ingen vacker syn att se, det stog 90 grader ut...

Fredag!

Gud vad jag älskar fredagar! Skolan på fredagarna är kort och sen vid 17.30 är det handboll! När man kommer hem från handbollen är det helg och man vet att man kan för en gångs skull sova ut. Fast imorgon blir det att gå upp 7.30 för att ta sig in till A-sås för att sen ta sig vidare med A-flick tjejerna för att spela U-SM som går uppe i lindesberg. Ska bli kul och är grymt taggad! Ända nackdelen är att vi ska åka i 4.5h för att spela två matcher så vi kommer komma hem mitt i natten, och nästa dag ska jag vi 9 tiden vara inne i alingsås igen för att hjälpa till och inventera på Intersport och efter det blir det match med Damjuniorerna. Det är ju tur att man älskar sin sport för annars hade man ju aldrig pallat.

träning

Hade handbolls tränig idag direkt efter skolan. Träningen gick riktigt bra och idag kände jag att jag verkligen gav 100% i mina genom brott. Var väldigt kul att öva gå höger vänster höger när man steg i sätter för man blir tvungen att hoppa på fel fot. Anledningen till att jag tycker det är kul, är för att jag hoppar lika bra på höger som vänster. På lördag ska jag spela A-flick SM. Vi ska åka till Lindesberg för att spela 2 matcher. Tycker det är lite segt att åka 4.5h för att bara spela två matcher pga att ett lag drog sig ut, men men, ibland blir det inte som man tänkt sig. Det ska i alla fall bli roligt. Det vore riktigt kul om vi för en gångs skull tog direkt till steg 3, så att vi slipper steg 2.

Bilder från gårdagens promenad


Härligt!

Vi vann idag första seriematchen mot wasaiterna. Vi vann 26-13. Jag gjorde 5 mål. tre ute och två på starff:) Det roliga var att alla mina mål satte jag nere i hörnerna:) Jag är nöjd med min insats, men jag skulle nog ha vågat lite mer framåt. De var inte bra så jag skulle försökt trampa förbi lite mer. Emelina var jätte duktigt idag och öste in 7 mål. Bakåt var jag riktigt bra och släppte inte nån förbi. När jag kom hem tog jag ut hundarna på en promenad. Vädret var så härligt så vi var ute i 2.5 timmar. Det var soligt, moln fitt och helt vindstilla, bättre kan det inte bli. Imorgon ska jag och farmor åka och titta på vall SM som går i sollebrun. Efter det ska vi tillbaka till alingsås för då ska jag dömma min första handbolls match.

RSS 2.0