Skol DM

Har idag varit och fotat på Skol DM i hästhoppning. Har träffat många trevliga vänner som deltog och jag kan inget annat en bocka och buga då det är så många av er som rider nått helt otroligt! Kan inte fatta hur ni lyckas vända era söta små ponnyer runt hinderstödet och sedan få den att hoppa. Grattis till GA som vann i år igen:) Har fått många fina bilder som snart kommer komma upp:)

Underbart

Hade det inte varit underbart att komma in i ett rum som har en vägg med denna tapet? Tyvärr kostar den 795kr per rulle:(


Hade rätt

Ja jag hade rätt, jag blev sjuk så nu är jag hemma och trökar. Ska skriva rent min biologi och sedan plugga SO och Franska. Hoppas jag kan gå till skolan i morgon för vi har elevens val och vill inte missa det. Sen så hoppas jag på att modernatur ser till så att det är någorlunda bra väder på fredag då jag ska få fotografera skol DM i häst hoppning.
Bjuder på lite biler från förra året:)

tjosan

Känner att jag håller på att bli sjuk och det är ingen vidare... Sitter och funderar på vad jag håller på att spara till och hur jag ska göra för att få ihop pengarna. Vill gärna skaffa ett nytt kamerahus då jag börjar tröttna på min Nikon D60, så kikar omkring på vad jag vill ha för en. Är sjukt sugen på att skaffa en D7000 men nackdelen är att den har bara sådana där "manuella" funktioner som jag kallar de, sådana som man måste bestämma slutartid och allt sånt där själv och då måste jag gå en foto kurs för sånt kan inte jag så därför faller den lite då jag gillar inställningarna som kamerna fixar själv typ sport och sånt. Sen så funderar jag på en D90 då den har inställningarna som jag vill ha men den tar 4.5 bilder per sek och jag skulle vilja ha en som tar runt 6 bilder per sek då jag fotar mest djur i rörelser. Sen så kan jag inte säga att jag inte vill gå en fotokurs för det vore super kul:) skulle gärna vilja lära mig att ta fina porträtt:) Men så funderar jag på att kanske skaffa en Ipad. Folk kommer säkert undra varför men jag skulle vilja ha den i skolan för skolans datorer är kassa och jag skriver ofta på datorn vet någon om man kan skriva dokument i Ipaden för kan man inte det då faller den bort rätt så fort. Hur jag ska få ihop pengar till kameran och Ipaden är också en stor fråga. Jag fotar ju mycket hundar och får faktiskt rätt fina bilder så jag funderar på att sälja CD skivor för 300kr + porto som innehåller alla bra bilder på sin hund/häst eller vad det nu är. Bilderna är såklart redigerade. Så jag är rätt sugen på att se om man kan få jobba som fotograf på nått kennel läger m.m.


Så bjuder på några favorit bilder






 

 


länge sedan

Usch vad länge sedan jag skrev. Det har hänt en del sen senast jag skrev. Jag har varit på ett litet handbollsläger med AHK F96 som varade en helg. Mycket kul var det. Sen på söndagen när lägret var slut så åkte jag och mamma till Lindjax för att kolla på valparna. Super söta är dem och gud vad de hade växt! Vi har inte valt någon än men vi har två stycken favoriter. Idag har det varit orienterings dag på hjortgården. Jag fann alla kontroller och det är bra. Lovade bilder på valparna men mina är så tråkiga så jag lånade några från kennels hemsida www.lindjax.eu.
Bjuder på en sommar bild:)

Flyter på...

Ja det är precis vad allting gör just nu, det flyter på. Nu är det inte långt kvar till sommarlovet och jag gissar att det bara är två prov kvar och en inlämning. Inlämningen är i biologi vilket är bra då jag tycker biologi är super kul och det bli mer kul när inlämningen handlar om att man ska skriva en bok om kroppen. Proven är i Franska och SO. Jag ska kanske få ett litet "special" prov i SO:n så jag ska troligtvis fotografera skol DM hästhoppning den dag när provet är och sen så åker jag till Frankrike:D Längtar nått enormt till soliga varma Frankrike. Det andra provet är i franska och det är nog inte så svårt så det ska jag nog klara. Har fått veta att jag fick MVG på kemi provet. Johanna är super stolt eftersom det var super svårt! Sen så fick jag också MVG på musik provet hade bara 2 fel.

Valparna

Var ju och kollade igår på valparna, och gud så söta och fina de var! Två stycken hade redan stående öron. Den enas stog rätt upp medans den andra stog och och typ örontopparna vinklades in mot huvudet, det så helt galet ut + att den såg ut som en söt mulvad ;) Det var två stycken tjockisar och två st me lite vitt. Jag föll pladask för den med mycket vitt på bröstet och den som hade stående öron (ej vinklade) båda var frammåt men endå inte "för mycket" som jag tyckte de två tjocka var. De tjocka var tuffa och lite kaxiga. Mamma föll för en av de tjocka. Tur att vi inte skulle bestämma oss igår för det hade varit omöjligt! Nu måste jag vänta igen i 2 veckor innan jag får träffa dem igen men ska nog försöja övertala mamma att vi får åka nån gång nästa vecka;). Bilder kommer så fort som möjligt. Men får bjuda på några som som uppfödarna tatt:)




Min ena favorit




Två sötisar



Andra favoriten till Höger




Favoriten igen:) söta öron har den:)

Länge sedan

Oj va länge sedan det var jag skrev! Inte bra.  Men får berätta lite vad som hänt.

I helgen var det västgöta läger i handboll. Lägret startade i fredags och slutade igår (lördag) I fredags så gjorde vi fystest som brutalbänk, chins, dips, spänst och Harre´s test. Vi gjorde också ett cooper test. Alla testerna gick bra och jag är nöjdast med brutalbänken då jag orkade göra 23st! Lördagen så ängade vi oss att träna handboll. Båda passen gick riktigt bra och jag var glad för äntligen spelade vi me klister!

Idag så har jag ägnat mig åt att träna på ett dumt hemkunskaps prov har noll lust att plugga. Håller fotrfarande på att att plugga. Sen så ska vi snart åka och titta på Ida. Våran lilla malle valp:) Ska bli super kul och ser fram emot att få träffa alla små valpar och se vem som ska bli vår:)


Träning

Nu tar jag snart bussen in till Alingsås för att träna. Är fortfarande super glad från gårdagen så jäkla kul att vara kvalad igen till U-SM och det känns så bra! Det känns faktiskt som vi kan gå långt! Vi har super potential det är bara det att vi inte är så samspelta men vi har fram till augusti att träna och det är super. Imorgon är det matte prov och det går som det går, jag har pluggat och repeterat och det har gått bra på lektionerna. Min lärare säger att jag kommer klara provet galant så jag litar på han.

U-SM!

Då är jag och Erik kvalde till U-SM i spår. Vi blev det idag då vi skrapade ihop 506p på GMBK elitspår tävling. Vi är inte så samspelta en men det kommer. Han var jätte duktig i spåret och kämpade på i en svåra terängen. Han hitta 5st pinnar och och slutet (missade 2) och så hade han ett jätte fint bakspår. Vi gjorde en helt okej lydnad, han var lite busig så vi fick lite onödiga nedrag. Sen så fick vi 10-10 på uppletande. Han gjorde det så snyggt och fort gick det! Ska bli kul att börja tävla han, och vad som var kul var att se att han funkade med mig, eftersom han är en mamma hund. Jag tror att får vi bara lite mer rutin så kan vi bli farliga så se upp för snart kommer
Johanna och Erik!


























Världens BÄSTA Erik!


Just nu är jag ensam

Pappa och Markus är i skene nu för att spela en fotbolls match, tror det var en DM match men är inte säker. Mamma är i Jönköping på nån kurs och kommer inte hem fören i morgon, så nu är jag alone ungefär hela kvällen. Eller helt ensam är jag inte för Erik ligger bredvid mig. Tränade föresten med han idag och han gick riktigt bra! Jag jobbar just nu mycket med hans position för han ligger lite för långt fram. Börjar bli tävlingssugen så vem vet kanske till sommarn så kör jag nån tävling. Igår var det träning med Dam juniorerna. Vi löpte först 7km och sen var det gym. Jag sprang på 35min och är super nöjd! Har nog aldrig gått så bra som det gick igår. Gymet var också kul vi gjorde bara överkropp och jag fick lära mig Dam juniorernas program och det var riktigt roligt. Tyvärr är det nått med mina axlar för dem blir fortfarande spända vid ansträngning så dem ska fixa så att jag ska få träffa Anna nästa vecka. Ska bli skönt har inte kört så mycket axlar på länge eftersom jag vet vad som händer så förhoppningsvis ska vi nu kanske hitta varför dem blir så spända och vad vi kan göra för att förhindra det för jag kommer behöva träna dem för att bli en bra handbollsspelare. Tur nog blev inte axlarna så spända som de kan bli. Nu sitter jag och tittar på One tree hill och ska snart slänga in en fiskgratäng i ugnen. Fick veta idag att jag fick 49 av 55 på kemi provet. Min lärare vet inte om han ska sätta VG eller MVG då jag inte hade tillräkligt med VG poäng. Jag hade 13 och man skulle ha 18 men jag har visat MVG kvalité på dem frågorna man kunde så jag får se vad han sätter, vad jag en får så blir jag nöjd eftersom provet var svårt. Jag blev inte lika glad när jag fick veta att jag fick 88p på mitt engelska prov och för att få MVG skulle man ha 89p. Så jävla surt! Eftersom det kändes så bra när jag gjorde provet. Jag har också börjat skriva på en bok om kroppen som vi ska göra i biologin, det är super kul eftersom jag är jätte intreserad av fakta om vår kropp:) Sen så har jag också skrivit klart min musik uppsats som ska vara inne i morgon.



Fina  Erik

träning

snart löpträning och efter det gym. Biofilmen Thor var föresten riktigt bra:)

skola, äta sen handboll

Ja rubriken förklarar ganska tydligt hur min dag har varit, hann me lite TV tittande innan träning och det var gött. Länge sedan man kunde göra det. Tränigen var idag med damjuniorerna och det gick bra var väldigt mycket springa men det är inget som jag just nu tackar nej till då det är västgöta snart och jag vill vara i så god form som möjligt. Imorgon är det löpträning och gym.

Vad har hänt och händer idag?

Idag har jag än så länge hunnit med att springa en runda. Det gick bra och erik följa med. Sen så när vi kom hem fick vi besök av grannen och deras fina collie Molly. Molly och Erik lekte lite och då fiskade jag fram kameran för att ta lite skojiga bilder:) Senare i kväll så ska jag gå på bio med Sofia och Lovisa:) Vi ska gå på Thor.

Igår var det en mysig dag med promenader, mys med hästar och valp, grillning och lite firande av valborg nere på Hea.



Molly och Erik




Mer molly och erik




Filmen vi ska se i kväll:)




Avslutar med denna härliga bild på en Pingstblomma.


Lördags bilder

Var ju som sagt under lördagen i Alingsås för klippning. Det blev också några nya köp under dagen. Våran lilla Ida har nu fått ett halsband och ett koppel plus att även jag köpte mig en ny skol/datorväska.



Idas fina halsband med koppel. Längtar till jag får testa det på henne.




Min nya väska:)

Bilder från torsdag



Blus köpt på Lindex




Detaljer från blusen




Byxor från Gina




Orange linne från Gina




Shorts ifrån Gina




Tröja ifrån Gina




Tröjans detaljer




Tubtop från Gina.


Sem så blev det också ett par andra jeans shorts och ett par vita leggins:)

RSS 2.0