Hemma från träning.

Är hemma från kvällen träning. Gick riktigt bra idag:) Fick till både skotten och mina satsningar. Nackdelen bara med så sena träningar är att det är jäkla svårt att somna sen på kvällen. Får hoppas att lite pillande på datorn gör mig tröttare.

Handboll och storm

Igår spelade jag match med DJ mot wasaiterna. Det var en mycket seg match och vi spelade verkligen inte bra i stort sett hela matcher, dock fanns det stunder då vi spelade som vi brukar men det var inte mycket. Vi är bättre tränade än wasaiterna och det gör så att vi vinner. Jag gjorde 7 mål :D 6 av dem var straffar men asså det är inte alla spelare som får lägga 6 straffar och som sätter alla. Mitt problem just nu är att jag inte är bekäm i vårt spel. Jag hittar inte riktigt rätt då känner mig låst vid våra kombinationer. Saknar vårt gamla rulle spel som vi spelade i A-flick då man satsar och antingen går på mål eller släpper vidare. Sen så har jag problem med mitt skott. Eftersom jag möter betydligt längre spelare nu har jag fått ändra hopp teknik för att komma högre vilket har gjort att jag inte fått med mig armen så jag har antingen skjutit över mål eller i täcket. Nu har jag börjat pricka målet och även börjat kunna placera bollen men nu har jag noll kraft i skottet, så det är inte svårt för målvakterna att rädda. Hoppas det kommer tillbaka snart för jag vet att jag kan. Sen så har jag även problem med att komma i full fart och skjuta då går bollen ungefär 8 av 10 gånger över mål. Men sagt jag hoppas det kommer. Idag är det full storm ute. Det blåser jätte mycket och regnet vräker ner. Dock vågade vi ändo oss ut på vägarna för att åka till mormor och morfar på advents middag. Det var kul att se dem för nu lär jag inte se dem på flera månader då de ska resa bort till USA i ungefär 3 månader, gissa om jag är liiiiite avis.

vilken hund!

Vilken hund jag har! Ida är bara så jäkla kul att träna med. Hon ger 110% vad man än ber henne om. Ska bli så kul att börja tävla med henne nästa år. När hon blir 11 månader satsar vi på att tävla lydnads 1.

Min fina erik


Gud vad jag är bra!

Har nu under veckan fått tillbaka mina tre prov som jag gjorde under förra veckan och veckan där på, och jag fick MVG på alla! Jag är bara så bra! Så jäkla stolt över mig själv! Engelska provet är jag mest nöjd med fick 92p av 100p och då är inte engelska ett ämne som jag har jätte lätt för, utan jag måste plugga och repetera minst 5 dagar innan prov för att jag ska kunna det. Sen så är jag också jäkligt stolt över musik provet att Johanna får MVG på ett enligt mig svårt musik prov trodde jag aldrig. Så kul att se att allt slit och plugg man lägger ner ger resultat:) Nu blickar vi framåt. Har två inlämningar denna vecka och matte prov nästa vecka.

Dags för uppdatering

Det var ett bra tag sedan jag uppdetarade och det får jag bli om ursäkt för. Jag har helt enkelt inte haft tid och lust att skriva och då har det ändå hänt en del. Under höstlovs veckan åkte jag och min vän Ann upp till Lekeberga gård som ligger i örebro för att hålla i vallkurs, eller hon höll i den jag titta på och hjälpte till som kennel flicka. Jag fick ta hand om 5 söta 6 veckors kelpie valpar och jag fick även ta hand om gårdens andra 11 hundar. Det var en pers men jag klarade det. Det var riktigt kul att titta på kursdeltagarna när de vallade. Många fina duktiga unga hundar som kommer bli bra i framtiden. Träffa såklart också trevliga människor som jag hoppas jag kommer få se igen. Under den helgen var det också vall hunds tävlingar, och när jag tittade så såg det faktiskt inte så svårt ut så jag funderar faktiskt på att kanske någon gång se om jag kan få låna anns Spot och köra ett VP eller en IK1.
Navalls Chex. Väntar förhoppningsvis valpar med Anns fina ross.


Navalls Jax. Blev GK vallhund på VP samma helg på fina 92p


Fina Navalls Jep


Navalls (Sp)Ike. Vilken Go hund!


Söt kelpie valp:) tror detta är strumpan eller Happy.

Under veckan som varit har det både varit musik prov och engelska prov. Båda gick helt okej så GK ska jag nog allt bli:) I helgen har jag spelat U-SM och äntligen har vi gått vidare till steg 3! Så jävla gött!!! Vi slog torlslanda i sista matchen med 1 mål och jag var grym! Jag gick förbi och gjorde mål och kämpa och slet, vilket såklart de andra tjejerna också gjorde. Amanda och Sofia var också helt galet grymma! Jag blev matchens lirare:) Fick massor av beröm av vår ena dommare som jag känner och av andra tränare och annat folk. Blir så himla glad:) För mer match referat så gå in på www.ahk.nu och klicka in er på a-flicks sida. Nu är jag helt slut i kroppen och jag har sönderbrända knän, en små skadad fot och smärta i höft och lår. Känenr mig helt invalid men det är klart värt det. I morgon väntas träning med DJ och det ser jag fram emot.

Har glömt...

Har glömt att skriva att igår fick jag en kallelse från västgöta. Jag är fortfarande med i laget och nu är det typ sista utagningen:D Bara ett läger kvar efter detta och sen är det sverige cupen. Shit! Vi är 21 st nu och vi ska totalt bli 17. 15 utespelare och 2 målvakter så det är 4 totalt som ska bort. Vad som är rätt bra är att hälften av dem som ska bort är målvakter. Lägret är 12 november så nu laddar vi.

shopping

Åkte till göteborg igår tillsammans med mamma och bror för att luncha och gå på stan. Vi åt kina mat som var mums mums, för er som inte vet är thai och kina mat något av det bästa jag vet. Efter lunchen gick vi runt i stan. Mamma köpte ett par ljusa tighta jeans och en tröja till mig på H&M, jag köpte också för egna pengar en stickad tröja från samma affär. Riktigt nöjd med jag fick med mig hem, är speciellt nöjd med jeansen, ni anar inte hur länge jag har letat efter jenas som sitter tight hela vägen ner. Köpte också filmen Trassel. Hittade den på gamestop för bara 19kr. Begangnad dock men vad gör det. Älskar den filmen, den är så mysig. Tränade också handboll igår. Gick si sådär. Mådde illa under stort sett hela träningen. Vissa övningar kände jag mig inte närvarande i, medans andra gick riktigt bra. Ibland har man sådana dagar. Idag har jag varit hemma. Skulle träffat en vän men det blev inställt. En annan kompis har bokat biljetter till Breaking Dawn part 1 som har premiär 16/11. Vi ska gå 17/11 för då fick man bättre platser, man vill ju lixom se bra när man ska se filmen som man väntat på ända sen man fick veta premiär datumet. Löpning och gym står också på kvällen schema, är faktiskt rätt taggad:) Jag har även packat lite grann. Imorgon åker jag till örebro på vallnings kurs. Fick även ett samtal idag att jag inte behöver betala för maten utan min betalning blir att hjälpa till med att ta hand om valparna som finns där. Snacka om ett perfekt jobb för mig!

RSS 2.0