Kläder

Har betsällt hem flera tröjor och toppar från Nelly.com. Shopade loss för 995kr så nu längtar jag verkligen tills min låda kommer hem.

Gårdsfest

Sitter och spelar kort med kortligan. Ska ha gårdsfest snart vilket inte var så pepp förut då vi skulle vara ute och det regnar, men nu har lärarna ändrat på sig så nu ska vi vara inne:) vi förstår ändå inte riktigt varför vi inte bara kan se på film men våra lärare är typ för hurtiga för sådant. Aja det är bara att göra det bästa av saken. Efter skolan ska jag och Nicole till ett tryck förlag och se ok vi kan beställa våra skoltröjor. Efter det tar jag och mamma tåget till Skövde för att kolla på lägenheter och för att sen på kvällen träna:) hoppas foten håller bättre idag.

Dålig natt

Sov riktigt dåligt i natt. Ida blev magsjuk och spydde, tur nog inte i sängen men hennes pizza hamnade på min trasmatta. Gick ner och hämtade mamma och när vi kom upp igen så spydde Ida igen. Vi städade efter henne, eller rättare sagt mamma städade och jag satte ut lilltjejen i hundgården. Sedan gick vi och lade oss igen. När vi tog in Ida på morgonen var hon helt däckad, stackars liten hade spytt ytterligare 2 gånger så om var helt slut. Så mamma lämnade henne hemma ifall hon skulle spy igen. Hoppas hon mår bättre när jag kommer hem. Är sugen på att träna och eventuellt fota lite:) måste även gå en promenix med henne i skogen för att träna foten, vill ju kunna träna i morgon då jag ska upp till Skövde i morgon, och då ska även mamm med sfär vi ska gå på några lägenhets visningar.

Besvikelsen

Besvikelsen som uppstår när huvudet vill något men en kropsdel säger ifrån är inte rolig. Åkte upp idag för att träna med Skövde, men för mig blev det snarare stabilserings träning för foten än handboll. Idag var det första gången som jag testade att verkligen springa på den och jag insåg snabbt att det här kommer inte funka. Envis som jag är så försöker jag en stund till men det blir bara värre. Så fort någon rör mig känns det som att hela foten ska vika sig, och idag fick jag även uppfattningen att foten är stukad både utsida och insida då jag kände att den gjorde ont på båda ställena. Just nu känns det så förbaskat tråkigt att foten sätter stopp för mitt spel, jag vill kunna springa hoppa och skjuta men det gör så ont, och då kommer besvikelsen när man så gärna vill något men det inte går. Dock så nu när jag har kommit hem och fått tänka på det, så känner jag att jag inte kan vara besviken på att det inte går så bra för det var bara 9 dagar sedan jag stukade den och 5 dagar sedan jag slutade hoppa på kryckor. Flera spelare i min situtation hade nog inte ens börjat tänka på spel nu, men jag vill spela! Det är i alla fall cup i helgen, min första som spelare i skövde hf och jag ser verkligen fram emot det även fast foten är stukad och gör ont. Jag ska försöka gå och springa på den mer så att den blir mer belastad och sen så är det träning igen på torsdag. Jag hoppas att den blir bätte. I värsta fall får jag la ta lite smärtstillande innan jag ska spela;)

Kondition

Ska ha konditions träning idag på idrotten. Tyvärr har jag fortfarande ont i foten sedan stukningen så jag ska gå till gymmet och köra lite crosstrainer och rehab, tror att Nicole följer med. Sen ikväll ska jag tillbaka till gymmet för att gå på två stycken spinning pass. Lite komiskt är att det är min idrottslärare som håller i de^^ I morgon är det no prov i biologi och i nu läget känns det rätt bra. Jag har läst i stort sett en stund varje dag så jag hoppas att det ska gå bra. Ikväll blir det ännu en repetion. Det som ska bli roligast i morgon är att jag ska ta tåget till skövde för att träna med nya laget. Ska bli spännande, men det känns riktigt surt med foten då den fortfarande gör ont vid löpning så jag måste ta det lugnt i morgon för att förhoppnings vis kunna gå för fullt i helgen, när jag ska spela min första cup med Skövde i helgen.

Bio

Var på bio igår med Ria och vi såg Hunger Spelen. Vilken bra film! Mitt hjärta slog i 200 från start till slut och den var otroligt spännade men även riktigt hemsk och jobbig. Jag har alltid svårt för filmer där man skadar varandra medvetet, och i denna var det barn som dödade barn, lite sådär lagom mysigt. Filmen handlar om fratidens USA där landet har delats upp i 12 destrikt efter en revolution. Det 1a destriket är huvudstaden och alla andra destrikt jobbar för att huvudstaden ska må bra. De som bor i de första destriken har det bra medan de som bor i de lägre destriken har ett riktigt helvete med mycket jobb och fattigdom. För att komma ihåg revolutionen så har man skapat ett "spel" där alla destrikt ska offra två spelare, en kille och en tjej i åldrarna 12-18. Dessa spelarna får åka till huvudstaden där de under några dagar tränas upp för att sedan sättas ut i skogen och slåss på liv och död, då bara en kan komma ut levande.

Skåne

Var under påskhelgen nere i Skåne och jobbade på en kennel och fotade en kurs som var där. Var riktigt kul att träffa Lottie som äger kennel då det var flera år sen senast. Lottie har fött upp alla våra BC förutom Erik, men det var hon som importerade han. Var verkligen roligt att vara i Skåne, miljön är underbar och det fanns så stora fält att valla på. Kevin Evans hade kurs där så jag hade en del att fota, tyvärr var det inte toppen väder stunder vilket gjorde att man höll sig inne, sen så hade Lottie 9 stycken underbara små svart/vita 7 veckors valpar som tog upp min mesta foto tid. Så underbart härliga var de. Fick två små favoriter som var tuffa små rackare. Tiken hade en attityd som jag inte kunde låta bli att gilla. Hon gick sin egna lilla väg och var orädd och kom alltid hälsande med en vifftande svans. Hanen som jag gillade hade en väldigt fin teckning och han var otroligt sött. Att han var tuff, orädd och kaxig gjorde ju saken bara bättre. Lottie hade ju även en del får som skulle tas hand om och det var även lammningar när jag var där, så vi hade verkligen fullt upp, men det var superkul! Fick under fredagen valla en kortis för Kevin på kvällen, fick då låna Lotties Penwellyn Jim. Han är en sådan hund som jag gillar att valla med vi klickade direkt, han är lagom snabb och inte stressig. Kevin var verkligen imopnerad och sa att han nog bara visste 2-3 till i england som var så duktig som jag:) Får väll bara inse att jag måste ut och tävla Spot i sommar. Jag hoppas jag kan åka ner till Skåne igen om ett tag då det var verkligen kul och jag skulle så gärna vilja fota Heddas valpar som då blivit lite äldre.

Tillbaka

Då är jag tillbaka efter en lång och välbehövlig paus. Mycket har snurrat i huvudet och det har nu sakta men säkert minskat. Glada nyheter är att jag har kommit in på gymnasiet i Skövde och nu är allt i stort sett klart att jag ska få gå där. Känns så himla kul och spännade. Tankar om flytt och lägenhet snurrar runt i huvudet, men det känns bra! Denna chans kan jag inte tacka nej till. Jag vill satsa på handbollen, jag vill en dag kunna leva på den och jag tror att med hjälp av att komma in i en elit satsande klubb och med inviduell träning från Magnus Frisk så har jag chans att lyckas. Vi har nu i veckan börjat leta efter en lägenhet, och vi har hittat en som verkar vara jäte bra. Det är en 1a som ligger bra i förhållanderna till skolan, arenan och idrottshallen, den är snygg och ljus, och månadshyran är inte så dyr heller. Jag hoppas verkligen den blir min för den är perfekt! Ska under nästa vecka åka upp och börja träna med Skövde för nästa helg ska jag spela min första cup med dem, ska bli spännade men nervöst eftersom jag gissar att jag kommer ha svårt för spelet då de spelar helt annan handboll än den jag nu har vant mig i, och det ska också bli en kul utmaning med flytten och lagbyte, att få lära sig ännu ett nytt sätt att spela på med mycket kontringar och tryck. Snart börjar en ny epok i mitt liv och jag är redo att ge mig in i den.

RSS 2.0