Helsingborg

Kom hem för ett bra tag sedan från handbolls träningen som gick riktigt bra. Jobbigt som satan var det med mycket spring och högt tempo. Vi spelade mycket och lagen var juniorerna mot damerna. Det var rätt jämnt, jämnare än vad jag trodde. Fick verkligen springa so men tok fram och tillbaka och det är etfer sådana pass som man inser hur bra tränad man är. Jag hade även varit hurtig och gymmat som jag gör varhe fredag. Kör då alltid 20min på cross trainen och sen blir det lite "rehab" och bål övningar, HÄRLIGT! Innan handbolls träningen frågade jag herrarnas massör ifall han skulle kunna titta på min rygg som i nu läget inte mår så bra. Det slutade med att nästan hela ryggen och axlarna var tejpade med rosa kina tejp^^ Han var verkligen bra massören, så nu ska jag nog se ifall han kan titta igenom den nästa vecka igen, eftersom damlaget har prio 1 nu hos anna som är den som jag vanligtvis går till när ryggen krånglar. Kim som herrarnas massör heter, sa att jag måste gå till en sjukgymnast för jag är vilket jag vetat innan helt sne. Jag är övermusklad på vänster sida, vilket borde vara höger, eftersom jag är högerhänt. Strunt samma. Han var duktig och tejpade riktigt bra och det hjäölpte verkligen, så under träningen hade jag inte ont. Kina tejp är verkligen ett mirakel! Imorgon åker jag och familjen ner till helsingborg. Vi ska vara på något slott och fira mormors födelsedag så det blir på med finkläderna. Jag ska ha min lila klänning:)

handboll och kalas

Var västgöta läger i helgen under lördagen och det gick riktigt bra. Gick upp 06.00 för att tillsammas med pappa åka till Tidaholm där "elit" lägret skulle vara. Det var kul att träffa alla tjejer och de var som de brukade. Det var nya ledare och de var riktigt bra! Mycket bättre än de förra. Vi tjejer hade två unga tjejor och de var verkligen närvarande och där för att hjälpa en. De gav en tips och knep, och tittade på detaljer. För mig gick det riktigt bra, vi gjorde sådant som jag kunde så det var väldigt roligt. Under söndagen var jag riktgt mör i kroppen, men det var bara att sträcka på sig för pappa skulle ha ett litet släkt kalas. Både farmor och farfar och mina tre fastar kom och firade. Jag fick mina försenade födelsedags presenter av farmor och farmor. Jag fick Vampire Diares sesong 2 och en handduck. Verkligen glad över filmen för den har jag velat ha länge. Nina som är min ena faster kom med sina två små barn som är mina små kusiner, även Tuva som är min bonus kusin var med. Det var kul och se dem och lilla Nellie hade vuxit jätte mycket. 5 månader har hon hunnit bli och lilla Noel har redan fyllt två. Jösses vad tiden går fort.
Lilla Nellie
Tuva och Nellie

top model

sitter och tittar på top model svergie, gillar verkligen det programet och försöker titta på det varje tisdag. Jag har tränat gym ikväll och det gick lite sisådär, kände mig snurrig men det gick i alla fall. Skolan har varit riktigt lugn idag men det lär la bli tuffare och mer att göra någon annan dag, t,ex på torsdag har jag nationella i fysk praktska.

I mina rätta element

I fårhagen
och på handbolls plan

Handboll

Idag har jag i stort sett bott i en hamdbollshall. Jag har först dömt 4st matcher, två stycken p00 och två stycken p99. Det gick riktigt bra och det var kul att dömma. Jag får 150kr per match så idag har jag blivit 600kr rikare plus att jag har 500kr sen innan inkänat på matcher, och jag har inte lämnat in mitt papper där matcherna som jag dömt står så totalt kommer jag sen få 1100kr, sådant gillas! Efter att jag dömt så åkte jag ner till nolhaga för att själv spela match. Vi mötte kärra. Matchen var väldigt jämn men tillslut var det vi som drog längsta stråt och vann. Jag gjorde sista och "avgörande" målet:D JAg fick även lägga de 3 straffbara som vi fick och jag satte alla, GÖTT! Så nu är vår andra plats i serien säkrad. Nu ska jag ner och titta på film.

Ipad

Då har man idag blivit ägare till en svart ipad2. Är verkligen jätte nöjd och fick den för ett pangpris (3333)! Ska bli spännade och se vad jag kommer ha den till^^ I morgon åker jag troligtvis tillbaka till Ann, tyvärr är hon på tävling så hon är inte där, men jag kommer träffa ett par andra trevliga personer som jag lärde känna i lekeberga så det ska bli super kul! Ska även se ifall jag kan gå upp och mysa med valparna igen, de var grymt söta och nu har det blivit 1 vecka äldre vilket innebär att de är lite mera hundar nu istället för små marsvin. Kamerna följer med som vanligt och jag hoppas kunna fota mycket. En bildbob hoppas jag att jag sknart ska orka lägga upp:)

Fest och vallning

Var på 80-tals fest igår med familjen i Älvängen. Riktigt kul var det! Det bjöds på god mat och tårta. En del dans blev det också. Bjöds också på mycket skratt när man fick se alla utklädda männsikor. Vissa hade verkligen gått in för det^^ Jag sov över hos Ann och Micke, så idag blev det vallning som vanligt:) Spot gick jätte bra och idag fick jag även använda mig av vissel signaler, eller ja signal, för jag kan bara framåt signalen. Vallade två pass med han. Det var vallkurs idag hos Ann så jag fotade även när de tränade. Jag besökte även Lotta och Fredrik som bor granne med Ann och Micke. De har också BC kennel och nu har de 5 stycken underbart söta 2 veckors valpar som jag fick komma och mysa med. De är super söta och hade väldigt fina utseende. Nedan för kommer lite bilder från helgen som jag fotat. Mer kommer.

Lydnad

Ska snart gå ner med Erik till fotbollsplanen för lite lydnads träning. Mitt mål med han är att han ska bli lydnads champion i år. Det är mycket som måste tränas då han i stort sett inte gått på 5 månader, tur nog så kommer han ihåg det mesta. Det vi behöver jobba på mest är fotgåendet, zätat, vittringen. Resten är sådant man får fin slipa lite. Han är ingen 10a hund för det är så petigt i lydnaden, med träningen nu kommer jag inte ställa några krav och jag kommer nog inte finslipa detaljer utan jag vill me få det att se ut som att jag går lydnad med en glad hund, som tycker det är roligt. Hoppas någon dag att kunna få lite moment filmat, tyvärr går det inte idag.

snart hundträning:)

Snart åker jag och mamma till lerums bk för att träna med hundarna:) Både Erik och Ida ska få träna lite lydnad. Ida kommer jag träna lydnas klass 1 momenten, och med Erik blir det Elitlydnads träning:) Jag hoppas snart kunna börja tävla de båda.

Effekt bilder.

Älskar att sitta och leka med bilderna i picnik.com. Så himla roligt att testa sig fram med att lägga på olika typer av effekter. Trotts att picnik.com är en sida på intenrt är det riktigt bra:) Där redigerar jag alla mina bilder, men tyvärr läggs det ner 19/4:( Får se till att fixa fram ett nytt program till dess.

kungälv

Idag åkte jag och mamma för att träna i Kungälv med Idas kennelpappa och några andra. Vi körde först sök. Ida gick riktigt bra, och hon har verkligen utvecklats inom söket, känns som poletten har ramlat ner:) Även farbror Erik fick söka lite, och han var så lycklig. Det är så roligt att se han glad igen. Nu är glansen i pälsen tillbaka, förut var den matt och blev, men nu är den glansig och svart. Vi tränade även lydnad och det gick också toppen bra. Erik och jag ska sattsa på lydnads lydnaden, och med Ida tränar jag momenten i Lydnads 1an. Mamma tränade även lite skydds övningar med kennel pappan och det gick toppen bra. Ida är super duktigt och det syns att Sveker (kennel pappan) gillar henne:) Det är roligt att vi fått en så bra malle. Det märks att många gillar henne. Finns en film från idag uppe på youtube. Använd sökordet johannakempe





Här var det fullbett^^


handboll, handboll och mera handboll

spelade först två matcher idag. En vinst och en förlust. Första matchen som jag spelad med A-flick gick super bra. Öste in 8 mål och var stark bakåt:) Den matchen slutade med en go vinst. Andra matchen gick jätte dåligt. Tar bara med de sista 10 minuterna för då kom jag äntligen rätt och kunde lätt skjuta in 2 mål. Direkt efter sista matchen åkte jag till alströmer för att dömma två matcher. Gött att bli 300kr rikare på 2h:D Efter att jag dömt åkte jag tillbaka till nolhaga för att titta på AHK-Ystad. Kan bara säga att det var en rikitgt sket match! Tur att man inte nbehöver betla inträde... Matchen slutade 18-32 till ystad.

Ida Träning

Åkte och tränade med Ida efter handbolls träningen, och som hon gick den lilla damen. Hon är så roligg att träna! Alltid glad och framåt och med örona spetsade. Har upptäckt att hon går mycket bättre när jag belönar med klicker, då vet hon att hon gör rätt och jag kan vänta en liten stund med att ge leksaken, på så sätt förhindrar jag att hon går upp i stress. När det är ljust ute ska jag försöka filma lite så att ni får se:) Att starta henne i lydnads 1an känns inte lika långt bort nu som de gjorde för ett tag sedan, fast jag vill inte skynda på med henne. Det är bättre att ta det lungt.
Min fina sessa.

RSS 2.0