Världens bästa Ida!

 
Jag tror verkligen att vi har världens bästa mallinutta. Finns nog inga ord som kan beskriva hur mycket jag och mamma gillar denna tös. Hon är så himla ball! Igår och idag tränade jag för första gånge agility med henne ordenkligt. Vi testa på alla typer av hinder och hon löser allt galant. Ingen stress har hon utan vi kan jobba med varandra lugnt och fint. Nu kanske det låter som att vi tränade banor och massa såndant, självklart inte. Vi tränade framåt sug genom att hon får springa och hoppa 3 låga hinder på en raksträcka, att kunna vända åt båda hållen efter ett hinder. Sen så introducerade vi däcket för henne. Jag började också träna balans hinderna genom att låta henne springa upp en kort bit på a hindret och sedan vända och sakta gå ner för att sedan stanna med 2 tassar på marken och bakbena kvar på hindret. Jag lärde henne även banka leken på vip brädan och det tyckte hon var super kul! Hon är himla härlig för hon kopplar allt och gör det lugnt, vilket är viktigt för mig nu i början då jag  vill ha kontroll innan vi ska börja träna på fart. Jag är verkligen super nöjd med henne och nu känns det verkligen som att hon kan bli en agility hund. Ska försöka träffa min kompis Emelie snart så vi kan träna tillsammans så att jag kan få tips på hur jag ska gå tillväga för att det ska bli så bra som möjliogt.

REVANSCH!

 
Gud fick en sådan revanch i helgen, känns faktiskt helt otroligt! I lördags var det nämligen sista västgöta lägret, vi skulle få veta efter sista träningen vilka 17 som skulle få spela junior elitcup. Träningarna under dagen hade gått bra, kanske inte en wow känsla men det fanns en bra känsla. Skotten satt stundtals ur fint medan andra stunder gick bollen inte alls dit jag ville. Jag var nöjd i alla fall med att jag inte slutade skjuta. Skottet är mitt största vapen så jag måste verkligen lära mig att våga använda det mer, och det har jag verkligen blivit bättre på om man jämför med våras/sommras. Efter 2 stycken handbolls och 2 stycken teoripass var det då dags för dem individuella samtalen. Jag var snabb så jag fick vara först. Gick med Anna-Karin och vi satte oss i ett hörn, hon frågade hur jag tyckte att det hade gått, och jag svarade att jag tyckte det hade gått bra. Hon höll med och sa att jag har ett himla fint skott och att jag borde skjuta mer, men att jag ska öva på att varriera mig mera, det märktes nämligen att jag hade ett favorit hörn. Jag håller med henne helt och hållet och jag var redan medveten om detta innan hon sa något. Efter en kort stunds prat berättade hon att de ville ha med mig till junior elitcup, och ja man kan ju säga att jag blev väldigt glad. Känns helt otroligt att lilla jag är en av de 17 som ska få spela! För 1 år sedan åkte jag i steg 8, jag fick inte veta varför, utan såg bara att jag inte var kallad till sista lägret. Nu 1 år senare har jag tagit mig hela vägen och nått mitt mål. I somras trodde jag inte på att jag skulle nå så långt, för jag var nere i en svacka och jag hade inget sjävförtroende. Nu några månder senare är jag en helt annan person, visst självförtroendet är fortfarande inte det bästa men det är så mycket bättre än vad det har varit. Nu taggar vi till lucia helgen för då blir det junior elitcup i Katrineholm! 

Kyckling tacos

 
 
 
 
 
Har precis ätigt kyckling tacos som rubriken säger och det var merkligem mumsigt värre. Har blivit typ beroende av avocado, haha har det till allt jag äter i stort sett, och det roliga är att jag bara för något år sedan tyckte det var jätte äckligt. Lustigt hur tungans smaklökar förändras med åren. Denna vecka har varit rätt lugn, inte mycket i skolan vilket leder till slappa kvällar, elelr ja slappa och slappa jag tränar ju nästan varje dag så så slappt blir det inte. Stod över igår från gymmet pga att jag sovigt dåligt både måndag och tisdags. Hamnar ibland tyvärr i sådana perioder, vilket inte är så kul. Dock var det himla skönt med en helt ledig dag, så jag tog det bara lugnt och slappade. Vi började med ett nytt projekt idag i skolan som heter vi och dem. Jag och min grupp ska göra en film och jag tror att det kommer bli jäkligt bra, ska bli väldigt kul att se slut resultatet när allt är klart. Imorgon har jag match 20.00 i kungsbacka, tagga, och på lördag blir det sista västgöta lägret, tagga ännu mer. På söndag ska jag hälsa på ann och kolla på vallning, längtar, och på måndag/tisdag är jag ledig från skolan och då ska jag jobba.

gamla bilder

Lite gamla bilder från Scandinavium som jag redigerat. Vet att de är brusiga men jag kunde inte kameran lika bra då som jag kanidag plus att min objektiv inte är så ljusstarkt.
 
 
 
 

Gymmat

 
 
Sitter nu och tittar på Ghost whisperer och ska gå och hämta ett glas jucie, haha har blivit halft beroende av tropisk jucie, så himla gott! Kom hem för en stund sedan från gymträningen ,riktigt bra gick det och var härligt att verkligen kunna lasta på ordenkligt med vikter på vissa övningar. När det är benövningar tar jag alltid lite lättare vikter (kanske inte så lätt för vissa men vi är alla olika) för jag vill inte bygga ben muskler för det har jag redan, utan jag vill bli starkare, vilket jag har blivit:D Maxar nu 70-75kg förut låg jag på runt 60kg så ja det är en grym förbättring. När jag kör armar som triceps och biceps har jag det tyngre för där vill jag bygga muskler för att få ett bättre och hårdare skott. Avslutar alltid gymträningen med lite magövningar. Vasr även hurtig och sprang till träningen, visst det är verkligen inte långt men det är något i alla fall;) Imorgon är det match mot sävehof, och fredag ska jag åka hem och gå på bio med mina vänner i alingsås:D Tagga sista twilight filmen:D
 

Nya skor :D

 
Åkte idag in till Alingsås för att titta när IKK Skövdes 96or skulle möta Alingsås. Det var en bra match med fint spel, som var mycket jämn i början. Sedan drog IKF iväg och vann tillslut med 28-20. Efter matchen gick jag till stan för att kolla på vinterskor och äntligen hittade jag ett par som var ur snygga och bara satt sådär perfekt som skor ibland kan göra. Ni ser dem åvan. Så jag köpte dem och ångrar mig inte alls. Träffade även Nicole min gamla klass kompis när jag strosade runt och det var kul att se henne. Vi pratade om hur jag hade det och jag frågade även hur det gick för henne i fotboll och skolan. Vi ska försöka ses någon helg alla tjejer i klassen. Spelade även match för en stund sedan mot kärra som vi vann med 29.15. Gött att få vinna med stora siffror. Jag fick gjort en del mål, så jag är väldigt nöjd:)

Länge sedan

 
 
 
Va nu ett bra tag sedan jag skrev och mycket har hänt sedan dess. Förra veckan va jag i Umeå då min morfar beravdes. Begravningen var så himla fin, mina kusiner, min moster och morbror sjöng så vackra sånger och för mig kändes det så bra. Nu vet jag att han inte har ont längre och jag kan garantera att hade han varit där och sett sin begravnig så hade han varit stolt. På kvällen sedan så myste vi tillsammans och pratade om dagen. Det hade varit en riktigt urladdning så det va skönt att ta det lugnt och bara prata. På torsdagen åkte vi sedan runt i umeå och träffade släktingar som jag inte visste att jag hade. Det var mycket trevligt att se andra delar av Umeå och träffa släktingar och se hur de bodde, sen att det bjöds på go fika och middag gjorde inte saken direkt sämmre ;) Fredagen gjorde vi inget nnat än att plocka ut och packa ihop grejerna i morfars lägenhet, sen på kvällen så satte jag mig i mamma i bilen och åkte de första 7h till Uppsala där vi sov Bosse och Maria. Nästa morgon fortsatte vi vår resa mot Skövde och vi var hemma vid 15.00. På kvällen smsade jag min tränare och frågade när vi skulle samlas inför matchen nästa dag (det va nämligen skadevicup den helgen) och som svar fick 6.45 trodde jag skulle sätta något i halsen först, eftersom matchen inte började förrän vid 8.00, vilket är en riktigt skit tid efetrsom det var a-slutspel kvarts final. Oftast brukar man ha fördel med att få spela senare när man går till a slut spel, men tydligen inte Skadevi. Så nästa morgon var det bara att gå upp vid 6.00, äta frukost, åka till hallen ta en liten springrunda och värma upp och sedan spela en match som var mycket jämn i början men som vi sedan förlorade pga att vi tappade bakåt, surt! Veckan där på har innehållt massa handboll och väldigt mycket ideologi plugg. Hade nämligen prov idag (fredag) så har pluggat som en idiot. Ideologier är inte direkt det roligaste jag vet, men nu är provet gjort och det kändes som att det gick bra :) Nu sitter jag på tåget påväg hem till Alingsås, och det ska bli kul och skönt att komma hem till Hemsjö. Imorgon är match borta mot Kärra, TAGGA! Sen så fyller även mina små kusiner år i helgen så vet inte om vi ska åka och gratta dem elelr om det blir annat, mamma åker på söndag upp till Umeå igen för att röja mer i lägenheten. Usch jobbigt att hon behöver få resa så mycket, men jag vet att hon klarar det, hon är en så underbar person min mamma hon finns där alltid för mig och ställer alltid upp. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Det gjorde  mig så ledsen att se henne så ledsen, så det ska bli skönt när allt är klart och vi hela familjen kan vara tillsammans igen.
 

RSS 2.0