Fin solnedgång från öland


fler bilder från kosta

Alvin



Hebbe



Boxer Nova



Orka



Skoj

Hemma

Då var man hemma efter 1,5 veckars semester med päronen. Först stack vi till Åhus för att i 4 dagar ta del av Åhus Beach handboll. En rolig handbollscup där man spelar på sand. Vi hade jätte roligt under dessa dagar. Mitt lag vann 3 matcher och gick till B-slutspel där vi åkte ut direkt men vi hade i alla fall kul! Jag var riktigt nöjd med min insats då jag har spelat non stop i 8 matcher. Jag stod i mål och det kanske inte låter så jobbigt men det är nästan jobbigare att stå i mål än att spela ute då jag var flygande målvakt och det är inga avkast, så det blev en del snabba tillbaka löpningar i den tunga sanden. Efter att våra marcher var slut så åkte vi vidare till öland där vi gjorde många roliga utflykter. Fick fotat massor. Under ölandsresan böjds det också på mycket sorg, ilska och tankar tilldelat till Norge. Ilskan var såklart riktad till han som sköt ihjäl 64 ungdommar på Utöya och spängde oslo i bitar. Hoppas du får det jävligt jobbigt i fängelset! Nog om tråkigheter. Vi tillbringade 4 dagar på öland och på den femte dagen så åkte vi vidare till kosta för att träna med hunden och umgåsmed goa glada GMBK:are. Vi kom Tisdag och åkte på fredag. Under dessa dagar har jag tränat mycket spår med erik inför U-SM han går bättre och bättre och nu tar han det mycket lugnare än vad han gjorde förut. Sen så har han blivit mycket säkrare på pinnarna och är inte lika slarvig längre. Så känslan inför U-SM är rätt bra sen så vet man inte vad som händer när det väl är dags. Jag har fotat mycket hundbilder fram för allt poträtt. Blev många riktigt fina:) Bilder finns nedan. Tänk på att det är se men inte röra;) Kommer ladda upp fler bilder men orkar inte ladda upp fler idag:)

Någon Boxer
Ester



En fin schäfer minns inte vad den hette


Rapport´s Indra



Rapport´s Ohyra






snart drar vi!

Snart drar jag och familjen till Åhus! Ses om en och en halv vecka!

Ny desing

Tack snälla Emma för att du gjorde denna fina nya desing till mig! Snälla emma hittar ni på http://photoodreams.blogg.se/ om ni inte ser den så klicka på f5:)

Åhus, Öland och Småland

I morgon åker hela familjen ner till Åhus för att delta i cupen Åhus Beachhandboll. Jag har spelat cupen två gånger tidigare så detta blir mitt tredje år. Åhus är en mycket rolig cup med bra otrolig bra stämning. De andra åren vi har varit där har vädret varit fantastiskt så jag hoppas att väderguderna är med oss i år också, dock ser det inte så ljust ut:( När Åhus är över drar vi vidare till Öland för att bada och sola, och efter öland åker vi till kosta som ligger i småland för att delta på GMBK årliga hundläger. Vi kommer ungefär vara borta 1,5vecka. För er som undrar om Ida så kan jag säga att goare valp får man leta efter. Hon har fyllt 13 veckor och hon växer och lär sig nya saker.

Spår och lydnads träning

Idag har vi tränat spår och lydnad med några vänner. Erik spårade riktigt bra, lugnt och fint och tog alla pinnar förutom en. Den han missade markerade han inte så jag gissar att han inte kände den, men de andra tog han klockrent:) Vad som var kul var att vi denna gång använde skogspinnar istället för vanliga spårpinnar, så det känns bra att han är lika säker på båda. De andras hundar tror jag gick bra, jag såg bara Ove med Roffe Ruff när de spårade och det gick super bra! Roffe spårade lugnt och fint och tog alla tre pinnar. Efter att vi spårat så tränade vi alla lydnad. Erik gick kanon och vi fick till en riktigt bra inkallning. Förut så har han tagit flera steg vid ställandet men nu var det tvär broms! Duktig hund! De andra tyckte också att det såg bra ut, kul med posetiva kommentarer:) Jag fotade en del och fick några rikitgt fina bilder. Ida fick också spåra dock gick det inte lika bra som förra gången.
Johnny Lundqvists Hobbit. Son till min Elise som tyvärr inte lever idag:(



Johnnys Rambo



Ida spårar



Oves Roffe Ruff



Anna Forséns Vilde

Vi kom tvåa!

Kan knappt tro det är sant men vi kom tvåa i paritille cups B-slutspel! Det är helt galet då jag aldrig trott att jag skulle få uppleva en final som spelare i världens största handbolls cup! 4 matcher i slutspelet har vi kämpat oss igenom och vunnit för att få komma till finalen, och siffrona som vi vunnit med har varit stora ( dock inte skövde då det blev vinst med 3 bollar) ta bara matchen mot näsby som ett exempel. När jag såg näsby värma upp tänkte jag shit det här tar vi aldrig men när väl slut signalen gick hade vi vunnit med 13-4!
Tack tjejer för en rolig cup och för att jag fick spela en final i partille cup!

Igår och förrgår

Igår var på GMBK och tränade och det gick super bra. Erik var pigg och glad. Älskar när han är sådan, han är så rolig att träna när han så glad och poisetiv:) Vi tränade lydnad och uppletande och båda delarna gick bra. Ida fick även smått testa på lite uppletande och hon tyckte det var super kul. Hon är himla härlig den hunden!
I förrgår tränade jag spår med erik och han spårade superfint! Han sprang bara över en pinne och då hade han tappat spåret precis innan så han hade inte riktigt fäst men resten gick super:) Spåret var kanske 1000m och det var en spetsvinkel med som han tog perfect! Ida fick också spåra ett spår på 100m med en vinkel och man kan lugnt säga att den hunden gillar att spåra! Det är så kul när man ser hur villig hon är och bara vill fortsätta. Hon tog slutet fint. När vi sedan gick tillbaka markerade hon var spåret hade börjat och hon ville gärna gå det igen:) Vilka härliga hundar vi har!

GMBK

Ska snart ta med mig ida och ta tåget in till götet för att sedan bli hämtad av mamma så att vi åka till GMBK för att umgås, och för att jag ska få träna med kungen:) Det blir andra gången som Ida åker tåg och jag hoppas att det går lika bra som förra gången:)

syskon träff på lerums BK

I tisdags åkte jag och mamma iväg till Lerums Bk för att ha en liten syskon träff mellan Ida och India. Vi träffade också Mette och Ajja, någon med lindjax förra hund Jina och någon med en super söt liten aussie kille vid namn Tayler som född samma dag som Ida och India. Ida och India tror jag tyckte det var kul att träffa varandra, men gud vilken storleks skillnad det var på dem! Ida var typ flera centimeter högre än India. Under vistelsen i Lerum han de med att båda leka och bråka då ingen av de ville vara underst... Jag hann även träna Erik en del och det ser bra ut men vi måste träna, träna fritt följ då han stundtals har fin position men andra stunder gräslig position. Som tur är så är det någon månad kvar tills U-SM sparkar igång. Deltagar listan har kommit och vad som är kul är att det är riktigt många som ska vara med i brukset i år. Flera i spår och en i rapporten. I in klass (elit) så är vi tre stycken dock tycker jag det är konstigt då det är en som ska vara med i elit, men när jag tittar på hundens resultat så finns det inga resultat i Elit klass utan bara att hunden är uppflyttad och i reglerna står det att man måste ha tävlat sin klass med lägst GK i resultat för att delta. Men men får inte haka upp oss på det.
Under veckan har jag och erik spårat en del och det går bra men det kan gå bättre han går fort i början och slaravar då med att markera pinnarna eftersom han springer över de. När jag ser en pinne som han missat så stannar jag och ropar på han och säger att han missat något. När jag tränar så har jag också satt upp snitslar för att jag ska veta var spåret går, tro inte nu att jag snittlast var tionde meter för det har jag inte;) utan jag snittlar där pinnen ligger och någon gång då och då som ett riktmärke. Vad som är kul att se med hjälp av snittslarna eftersom jag kommer ihåg var jag har gått är att erik spårar i exakt i spårkärnan, Duktig hund<3
Ida ligger ner och India står upp











RSS 2.0