Vinst och träning

Idag var det nolhagastafeten, och som vi har taggat inför denna dag! Min klass vann både i 7:an och i 8:an så vi hade press på oss, då vi bara måste vinna nu i 9:an också när det är sista året. Jag hade med mig Ida för miljöträning och det gick helt okej, dock behöver vi göra detta oftare då man märker att hon blir påverkad eftersom hon drar mer i kopplet och blir mer stressad. Men detta är nog inget vi behöver ora oss för. Jag är nöjd med henne. Jag utmande och pressade henne en del genom att vara där det var som mest stoj, men jag märkte att hon tyckte det var jobbigt och jag ville inte tjata på henne gick vi undan och satte oss bakom starten. Där satt vi och tränade att man bara ska ligga still och titta. Detta gick efter en liten stunds tjat rätt bra. Men detta är också en sak som vi behöver jobba på. Nog om Ida. Min klass vann och det var så kul att se första gången de kom förbi och vi ledde stort. Det var som man visste redan då att ingen kommer slå oss, och inte blir det sämre när Marcus kommer springades först in i mål. 9E är helt klart bara bäst. Jag är så jäkla glad att jag går i denna klass. Goare människor får man leta efter. I kväll var det träning och det gick jätte bra för mig. För en gångs skull vågade jag verkligen. Jag gick upp och sköt och jag försökte gå förbi. Kändes jätte bra. Jag är ju faktiskt yngst och nästan alla är 3-4 äldre än jag. Fast det finns några som bara är 1 år äldre:P I morgon är det min första serie match med damjuniorerna. Vi ska möta wasaiterna och jag är taggad till 1000!

Uppletande

Gick och körde två små uppletande med Ida. Hon är bara så underbar. Så lätt lärd och hon tycker det är så kul att arbeta. Hon har förstått att det är grejer man ska leta efter så nu susar hon ut i den lilla rutan och har näsan på från start till slut. Det är coolt att se hur hon jobbar. Hon jobbar med låg näsa och söker av området och när hon känner av föremålet vindar hon snyggt in det. Sen när hon väl hittat förmålet springer hon in och kastar sig i famen på en. Hon är för go!

Vill träna!

Får jag inte träna på onsdag blir jag galen! Det är hemskt att vara små sjuk och bara vänta på att bli helt frisk! Skulle tränat med A-flick idag inför U-SM men det får jag inte för jag inte är helt frisk. Valde att stå över själv eftersom jag vill bli helt frisk så man inte blir sjuk igen, men gud denna väntan gör mig tokig! I morgon har jag inte tränat på en vecka, men jag fundrar faktiskt på att gå och gymma i alla fall.

hemma från J-SM

Då var J-SM äventyret över. Vi förlorade alla matcher tyvärr, men det är inte lätt att vinna mot lag som antagligen kommer gå till minst steg 4. Första matchen mot Kropps var första halvlek super bra då den var riktigt jämn. I halvlek stod det bara 10-6 till dem. Andra halvlek drog de ifrån, de hade orken och det hade inte vi. Slut resultatet blev 23-12. Efteråt sa vi alla att vi nog hade kunnat ge mer, men men. Andra matchen mot Sävehof var helt otrolig. Jäklar vad tjejerna slet! Vi ledde efter första halvlek med 11-10 men det var stunder då vi ledde med 4 mål. I andra halvlek ryckte Sävehof upp sig och ett målvakts byte gjorde att Sävehof drog iväg när de satte bollarna i mål och inte vi, då dreas målvakt räddade skott efter skott. Vår målvakt Rebecka var helt otrolig, jäklar vad hon räddade! Sista matchen mot Lugi var helt ok första halvlek Lugi ledde nästan hela tiden med 1-2 bollar men stundtals var det lika. Andra halvlek tar det bara slut, inga skott går på mål och försvaret tappar. Dommarna dömmer borts oss hela tiden och straffar oss bak för ingen ting. Man ska inte klaga på dommarna, men de var riktigt dåliga. Sen så är det inte så bra att vi bara gör 3 mål på 25 minuter. Detta äventyr är i alla fall över och det har bjudit på både skratt och gråt. Det har varit riktigt kul att få följa med på detta äventyr med dessa glad och roliga tjejer och jag ser fram emot steg 2. Bilder från helgen kommer.

J-SM

Idag kl 12.30 bär det av till uddevalla för att spela J-SM. min förskylning har inte gett med sig så jag kommer inte spela matchen som är idag. Vi får se om jag ska spela på söndag. Vi ska möta Lugi, kropps och sävehof. Vilken dröm grupp!.... NOT! Det är ju helt stört att man ska möta tre lag som säkert kommer gå minst till steg 5 i första steget. Jag ska ta med mig kameran för att förhoppnings vis få några bra bilder nu när jag börjat lära mig använda de manuella inställnigarna.


sjuk

har gått och blivit lite små sjuk. Sånt gillar vi inte! Har halsont och snuvig men tur nog har det inte blivit värre sen tisdags kväll. Idag ska jag in och titta på träningen inför J-SM i helgen. Ska bli kul men hade hellre velat träna en att titta på. Igår åkte vi till lerum för att träna och träffa idas syrra india. Det var kul. Träffade en tjej vid namn Nathalie som jag lärde känna på U-SM. Blev lite små chockad när jag såg hennes hundar sitta vid staketet eftersom hon bor i gävle dala trakten. Det var roligt att träffas.

Nya kläder

Idag åkte vi först och tittade på när min bror spelade handbolls match. De vann och de spelade stundtals riktigt bra. Andra stunder var det rätt stressigt och då sitter jag på bänken och muttrar för mig själv. Efter matchen åkte jag och mamma hem och åt en snabbis innan vi stack iväg till allum. Jag fick två par fina blusar från Veromoda. Vi var bara inne 60min för vi skulle titta när sävehof damerna mötte danska randers. Sävehof damerna spelade skit dåligt! Tyckte inte danskorna var så bra dem heller men deras ena målvakt var grym! Aja hoppas de spelar bättre nästa gång.

Prao, bowling och ännu en vinst.

Har inte funnits tid att uppdatera bloggen denna vecka då jag har praoat. Ska även göra det nästa vecka också. Jag praoar i en Zoo butik som finns i Alingsås. Detär helt okej men jag kommer nog inte praoa där igen då jag tror att det finns roligare prao ställen. Det jag får göra är att mata och sköta gnagarna (vilket är jätte kul), göra rent hos fåglarna (inte kul eftersom jag inte gillar fåglar), göra rent akvaruim (kul de första tre men sen inser man att man har 99 stycken kvar...) sen så fixar jag lite med varor och sådant. Personlaen är också trevlig och det tycker jag är viktigt.
I går (fredag) var vi ute med laget och bowlade och åt. Det var riktigt revligt och super roligt! Vi blev indelade i 6 lag. Lagen var ungefär de som spelade på samma position. I mitt lag vann jag trots att jag gjorde en och en halv sket runda. Men sen kom jag igång och gjorde två dubbel strikar:) När bowlingen var slut gick vi upp och åt hamburgarna som vi beställt innan vi börjat spela. De var såå goda. Tack alla damlags,damjuniors spelare och tränare för en rolig kväll.
Idag (lördag) tävlade mamma igen med erik i lerum i elitspår. De vann även denna gång på fina 582p. Erik spårade som en kung och hade framspår och alla pinnar med sig hem. Sen så hade han otur på uppletet. Han plockade upp sista föremålet 1,4 sek över tiden:/ Lydnaden gick inte heller så bra. Han nollade inget men han kan gå MYCKET bättre. Så det var lite surt. Nu är tävlings sesongen över, så nu sattsar vi på att jag och erik ska bli mer samspelata.

Vinst!

Mamma och erik vann idag på elit spår tävlingen. De skrapade ihop 584p. Erik gjorde en super lydnad med en 9 på varje moment. Planen var nog den geggiaste de någonsin gått på och det märktes att hundarna inte gillade det. Av någon anledning så hade erik inga problem med det utan gick precis som vanligt och gjorde flera momemt bättre än vad han någonsin gjort. Han hade 10-9 på skallet vilket aldrig har hänt förut. Krypet fick han 10-9 på och inkallningen 9-9.5. Duktiga hund! Platsen där emot gick ingen vidare. Han har blivit klart mer skott beröd nu än vad han va förut. Spåret hade han ett jätte fint bakspår, annars inga andra konstig heter, alla pinnar plockade han hem också. Uppletandet gick också jätte bra! 4 förmål på mindre än 2 min, tyvärr så tappade han första föremålet när han skulle lämna det till mamma, kanske inte så konstigt när tokstollen grappar tag i hela moss underlaget när han ska plocka upp förmålet, så när han kommer in till mamma har han helt plötsligt fått en massa grönt skägg. Vi kan inget annat än vara nöjda med vår kung. Vi har också bestämt att hon kör han även i lerum nästa vecka pga att jag inte kommer hinna träna spår med han, och vi behöver göra det då vi har börjat missförstå varandra och då kan inte jag lita på han.

Ändrade planer

Det var meningen att jag skulle tävla erik i morgon men planerna har ändrats, så det blir mamma som gör det. Jag ska istället hänga med som supporter. Anledningen att jag valt att göra så här är för att erik har börjat strula i spåret så då litar jag inte på honom. Så vi ska testa i morgon och se ifall det är något som vi behöver träna på eller om det är slumpen som gör att han börjar strula. Jag ska i stället tävla honom nästa vecka i Lerum och då ska vi träna ordenkligt inför det.
Vi var och tränade idag med Sverker och hans dotter Nora. Sverker är uppfödare till Ida. Ida fortsätter imponera på sverker. Det är kul att det är så många som blir imponerade av vår lilla tjej. Erik strulade på spåret idag, så det var därför vi ändrade planerna. Sen när vi gick om det gick han mycket bättre men då gick mamma med honom i början och så tog jag över efter att han hittat en pinne. Hoppas det går bra för de imorgon. Jag vet att han kan spåra därför blir jag så besviken när han strular och leder mig fel i främande skogar. Noras hund Emil gick också riktigt bra. Fotade dem när de gjorde sin lydnad och den såg bra ut. Lite brister här och var men de ska nog klara av att bli uppflyttade nästa helg, då de ska tävla lägre sök. Vi håller i alla fall våra tummar.

Freestyle bilder del 1


Agility bilder del4

Pusoda Ice "Best"


Best igen


mer best


The Look Succsessfull Oliva. Denna hud gillade jag skarpt! Kommer bli riktigt bra i framtiden.




Balderups Hunny "Vikki"

dålig uppdatering

Jag vet att jag är dålig, men jag har ju så få läsare så det känns som att det är lugnt. Det som hänt i veckan är skola och handboll. Vi har även haft en liten klass dag som blev totalt jävla misslyckad. Vi skulle till brobacka och titta på några tråkiga jätte grytor och lite annat. Utflykten var ju redan tråkig från början men inte gjorde regn saken bättre... Kan ju säga att jag inte tänker åka dit på lääänge!
Träningrana har gått riktigt bra för mig denna vecka. Har äntligen börjat hitta timingen så nu kommer jag inte hela tiden för nära. Självklart finns det mycket mer som ska bli bättre men jag tar en sak i taget. Nu när jag fått in timingen vill jag gärna få till skotten igen. Måste ju ta i för kung och fosterland när man ska hoppa för att komma över blocket. Jag som tyckte jag hade bra spänst, får bara ta och förbättra på den ännu mer.
Vi ska tävla i helgen, elit spår i lilla edet, vet inte hur det kommer gå då jag och erik gått två små 100m spår sen SM som gick i slutet av augusti. Men vi ser det som en kul grej. Erik vet hur man spårar så jag tror det kommer gå bra. Han går i alla fall himla bra på lydnaden! Något som också är kul är att erik och ida äntligen har börjat leka med varandra. De leker verkligen non stop när man har ute de tillsammans. Erik är som en ny hund han ser så glad och lycklig ut det gör mig varm i hjärtat<3
Mina fina<3


Bus


Hobbit hoppar


Fina Ida


Min prins<3


Du och jag

Pictures

Ska snart ta bussen till träningen. Ska bli kul att träna men jag hoppas att det kommer gå bättre än vad det gick senast för då var jag verkligen kass. Usch sådana träningar gillar vi inte även fast de också kan vara nyttiga eftersom man får bryta ihop och komma tillbaka. Igår var jag ute och red tillsammans med ägaren till hästarna. Det var mycket trevligt och mysigt. Vad som var kul var att jag fick rida manja. Manja har föl så vi har inte kunnat rida henne på hela sommarn men nu börjar fölen bli stora nog så nu kan vi börja sätta igång manja och maxi lite smått. Jag har även börjat träna erik igen. Vi ska tävla till helgen så det kan ju vara bra att börja. Har inte tränat ordenkligt sen SM.
Jag laddar upp lite bilder inte för att de har något med inlägget att göra men jag tycker det är roligare att läsa inlägg som har bilder.

filmkväll

Kl 19.00 kommer några goa tjejer från klassen hem till mig för att ha filmkväll. Ska bli kul då det var länge sedan vi hade det. Har hyrt tre filmer som jag hoppas att de inte har sett;) Ska se om jag kan fota några bilder men kan inte lova. Har varit i stan i dag också och fikat på Espresso House. Säger bara kärlek till Chai Latte. Vi fikade med några vänner som vi lärt känna i Markus handbolls lag. Verkligen trevliga männsikor! Målet med stads besöket var att få med sig hem ett par nya skor och det fick jag:) Äntligen har jag ett par snygga kängor! Lite roligt var att alla i familjen hittade ett par skor så nu är vi glada:)

svenska hollywood fruar

Sitter och tittar på svenska hollywood fruar. Älskar det programet. Ibland undrar man om det finns något innanför deras pannor. Min favorit är Isabell adrian. Hon är rak på sak och säger vad hon tycker.

RSS 2.0