Dags att skriva

Har nu bott här i skövde i snart en månad och jag kan inget annat än säga att jag trivs. Jag trivs i skolan/klassen och jag trivs i min lägenhet. Att även få ha Erik hos mig gör saken inte sämre, en gång hundägare alltid hundägare. Saknar dock att kunna träna uhnd men vi kör lite lydnad tillsammans, vi har dock inga krav utabn mer att han ska få ha roligt. Var igår med Per och Alexandra och tränade hund och det va riktigt kul. Det gick bra för båda två och jag fick flera fina bilder. Kan lugnt säga att det kliade så i kroppen att kunna gå et tspår med Erik, men eftersom han är dålig i ryggen och han inte tänker när kör så låter jag bli. Jag gick istälet ett spår åt Alexandras Jetson som han fixade fint. Vi har även dragit igång med serie spelet och vi har redan hunnit med två matcher. I lördags åkte vi till Stenungsund och där blev det 16-16, vi borde ha vunnit men vi tappade i andra halvlek och sen blev det kaos på plan och läktaren, vilket dommarna inte klarade av så bedömningen blev ur dålig. Vi fick i alla fall 1 poäng med oss. Det gick även bra flr mig för en gångs skull på länge så det va kul. Spelade även idag mot Lysekil och det blev vinst med 23-13. Vi spelade jätte bra första halvlek men i andra fick vi kramp och sköt inte bollen in i mål utan på målvakten eller utanför. Matcehn blev dock aldrig spännade, men synd att vi inte kan hålla det bra spelet hela tiden. Jag är inte speciellt nöjd med min insatts. Men får glömma och gå vidare. Måste lägga upp en taktik nu på hur jag ska göra för att få tillbaka känslan som inte riktigt finns där. Ska börja ha små del mål inför varje match nu som jag ska fokusera på. 
 
 
Här kommer bilden från gårdagens hundträning.
 
 
 
 
 
 
 

One last time

Sitter nu i soffan med Agnes One Last Time i öronen och myser medan jag väntar på hollywood fruarna. Har haft en chill dag trots det varit många lektioner, men allt har flytigt på bra. Erik tivs bra i lägenheten och det känns skönt att ha sälskap under kvällarna och även ha någon att gå ut med på dagarna. Hade NIU idag ocg det gick ba, försökte ta det lite lugnt eftersom jag igår fick fruktansvärt ont i halsen vilket idag hade gått över men för att vara på den säkra sidan tog jag det lugnt, även på kvällsträningen också. Så jag sprang inte ute och va inte med på sista matchspelen. Vill verkligen inte bli sjuk då serien drar igång i helgen. Något som är lite jobbigt är att jag har en del foto beställningar som jag måste ordna, men det jobbiga är att jag harbidlerna på en separat hårddisk och min data har bara ett USB utag så ska jag redigera så måste jag använda den inbyggda musen vilket jag hatar, men måste ta tag i bikderna för jag känner mig riktigt dum som inte fixat det än. Får ta tag i alla fall en nu innan Hollywood fruarna startar;)

Mot göteborg

Kom precis hem från frisören, har varit klippt bort mina slitna toppar och jag är nöjd med slut reslutatet. Var lite spännade att besöka en ny salong eftersom jag gillar Sandra så mycket som klipper mig i Alingsås, men nu när man bor i skövde är det inte så lätt att fixa håret i Alingsås. Salongen som jag klippte mig hos heter Tingeling och bekvämt nog ligger den på min gata, så det är bara 100m till den från mig. Frisören som klippte mig blev väldigt imponerad av mitt hår, har tydlingen väldigt fint självfall och det syns att det är väldigt välvårdat. Kul att få höra det:) Imorgon är det NIU träning och efter skolan åker jag och laget ner mot Göteborg för att spela göteborgs cup och det ska bli spännade och kul. Vi möter Stenungsund, Sävehof och Önnered.

ÅÅ vad skönt!

Fick idag efter NIU träning gå till en person som skulle titta på min rygg och försöka hitta felet på den, och som tur är så sitter det i musklerna:D Är verkligen glad över att det bara är musklerna som är spända och hårda och att det inte är diskarna som jag var orolig för, pga att jag är så svankryggig. Han konstaterade även att jag är stel i höfterna vilket kan vara anöednigen till min "extrema" svank. Så nu ska de försöka hitta en som kan ge behandlings massage och så ska jag köra på lite övningar för att stärka ryggen och även stretcha höft musklerna så att svanken ska minska. Gud vad skönt! Dock komemr det bli hemska besök hos massören, för fy fan vad ont det gjorde när Harri tryckte på musklerna. Aja jag är van, jämfört med vadmassge kommer detta vara sommarlov;) Harri sa även att jag kan köra på som vanligt och det känns bra:)
 

RSS 2.0