dålig uppdatering

Ja kan ju inget annat än säga att min uppdatering är urusel, men det får ni stå ut med för jag kommer nog aldrig bli en såndär bloggerska som bloggar 24-7, utan jag är mer den som skriver när jag har lust.
Spelade i lördags två tränings matcher med Skövde i Lidköping. Gick verkligen superbra, och jag kom verkligen rätt till. Gjorde minst 4 mål i varje match och vi förlorade ingen av de. Första matchen spelade vi mot stenungsund och den vann vi med 26-20. Jag tyckte det var roligt att möta dem eftersom jag aldrig mött det innan, utan jag har mött deras 95or. Man kan säga att deras 96 är betydligt bättre. Var även kul att träffa Amanda som spelar i Stengungsund. Jag lärde känna henne under Katrinelundsutagningen till NIU gymnasium, och har inte sett henne sen dess. Hon är grymt trevlig och duktig på handboll.
Andra matchen spelade vi mot Lidköping. Den matchen bjöd verkligen inte på något finspel och domarna var katastrof dåliga. Tur nog var dem de mot båda hållen. Synd när det är sådana matcher efetrsom skaderisken ökar. Vi spelade i alla fall lika 16-16, och jag gjorde kanske 5 mål denna match.
Triv verkligen i skövde och det känns som att detta kommer bli bra. Deras spel passar mig mycket bättre så jag kommer mer till min rätt på planen. Sen så visst är det kanske fortfarande lite stelt mellan mig och tjejerna, men det är inte så konstigt då jag inte varit så mycket med de. Jag tycker i alla fall att det är roligt att alla hejar på varandra och vi är ute gemensamt och går/springer innan match. Så just nu känns det som att mitt liv kommer bli toppen. Har haft så många tuffa år så det skulle vara så himla skönt om det nu kan bli bra.

RSS 2.0