bild från idre


Hemma från Idre

Då var man hemma från Idre. Veckan har varit fantastik med underbart väder och mycket skid åkning. Mer text och många bilder kommer.

2012 mål


Dagen

Har varit på stan idag och kom för en stund sedan hem. Köpte en Hurta sele till Ida, 3 böcker till mig och någon grej till datan plus ljusblå kinatejp. Ida är verkligen jätte fin i sin nya rosa sele och jag tycker det funkar bra. Väl hemma har vi städat lite och jag ska snart packa i ordning kläder som ska med till Idre plus att att jag ska damsuga mitt rum och byta sängkläder. Jag har även planer på att färga håret idag. Rött igen såklart. Längtar grymt mycket till morgon dagen. Ska bli gött att få komma iväg och inte känna några måsten.

God Jul

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JOHANNA, IDA OCH SÅKLART ERIK!

Tänk om...

Tänk om man hade en häst som denna.....
Vilken dröm!

Mina fina<3

Var ute fotade mina fina idag nu när det för en gångs skull var bra väder ute. Fick några fina bilder på mina skatter. Gick sedan ut en långpromenad med mamma, hundarna och en vän till oss med hennes lappe friddja. Friddja och Ida har kännt varandra sedan de var små och de har verkligen kul ihop. Kom precis hem från att ha handlat med mamma och nu ska det göras enchiladas (stavning?).

jag vet...

Jag vet att min uppdatering är kass men ibland har man lust och ibland inte. Det har hänt rätt mycket trots allt. Spelade a-flick sm steg tre i helgen. För laget gick det kasst då vi förlorade alla men för mig gick det toppen:D Äntligen fick jag till mina skott och jag spelade även en del M9 vilket jag inte gjort på länge och det gick galant! Kul när det bara släpper sådär för jag har varit i en liten svaka. I onsdags var jag på uttagning för en skola i Skövde som har NIU för handboll. Var jätte nervös men det gick super bra och tränaren gillade mig så jag känner mig just nu lugn. Är verkligen svårt nu med gymnasie val. Ska till katrinelund på måndag-tisdag för uttagning. I skövde var det 16 tjejer som sökte och det finns 12 platser i katrinelund är det 47 sökande och det finns 8 platser... Det jag tycker är jobbigt är att jag har haft som dröm länge att få gå på katrinelund men nu när jag provade för skövde känner jag att den börjar blekna. Skövde verkar vara så bra och det var så kul att spela med de andra tjejerna eftersom jag kände så många. Vi får se hur det blir, just nu känns det som att jag inte kommer besviken om jag inte kommer in på katrinelund för då finns skövde och även porthälla som jag också vill gå på. Vi får se hur det blir men just nu känner jag att mitt hjärta klappar för skövde. Något som också är kul är att torsdags träningen gick helt fantastikt bra! ÄNTLIGEN! Jag har inte gillat vårat torsdags träningar efetrsom den är direkt efter skolan och det märks att tjejerna är okensentreade, även jag själv. Eftersom det bara är DJ på torsdagarna så har vi sällan haft målvakt (hon går i skola i trollhättan och jobbar så det är inte så lätte för henne) och A-flicks målvakterna har inte kunnat kommat ner så det har varit riktigt tråkigt att skjuta på ett tomt mål. Så vi hade ett spelarmöte som handlade om bla. torsdags träningar och våra matcher. Vad som som var kul var att Jimmie hade lyssnat på våra åsikter och verkligen tagot tag i det så nu denna torsdag var träningen riktigt kul, vi tränade mycket skott, vi hade så satt upp rockringar i mål så att vi hade något att sikta på, och det märktes att även tjejerna och jag själv hade en helt annan attityd, så det var verkligen en rolig träning! Ida har även fyllt 8 månader! Tänk vad tiden går fort! Kan inte fatta när jag ser på gamla bilder att hon varit så liten söt.
Ida 8veckor.



Ida idag.

Får bli en gammal bild.

Äntligen!

Äntligen är jag klar med min SO inlämning! Nu behöver jag inte tänka på den mer gud vad skönt! Nu ska jag lägga fokus på ett SO häfte som jag ska läsa på för att sen på fredag ha prov. Min SO inlämning handlar om Röda Khemererna, mycket intressant att skriva om men också mycket hemsk läsning.

En dag med inga måsten

En dag med inga måsten var mycket länge sedan, men idag hade jag en. Var verkligen jätte skönt. Inget behövdes göra med stress och när man var klar så kunde man bara sätta sig ner och chilla. Åkte först med mamma och tränade Ida. Ida gick jätte bra idag, hon är fortfarande lika roliga att träna med. Sen när vi kom hem har vi tittat på handboll- Först alingsås-RIK som slutade med vinst för Alingsås. Efter den matchen var det bara att slå över till TV4 där Sverige spelade första VM matchen mot Argentina. Sverige krossade Argentina med 37-11.
Min favorit bild på min rödräv

Mitt december.

Så här kommer december månad se ut för mig: 14 dec uttagning för skövdes NIU gymnasium, 18 dec är det uttagning för porthälla NIU gymnasium och 19-20dec är det uttagning för Katrinelunds NIU gumnasium. Kommer bli mycke handboll, men vill man lyckas så vill man:)

Månadens profil

Har fått ett mail om att de skulle vilja se mig som månadens profil på GMBK. Ska bli grymt kul. Har skrivit klart infon om mig så imorgon ska jag skicka i väg den:) Verkligen kul att bli utvald med tanke på min unga ålder.

RSS 2.0