Mycket

Oh vad mycket det är som har hänt efter klassresan. Vi är nu i stort sett klar med allt i skolan, så våra lektioner är verkligen trista nu, känns som at vi bara är där för att sitta av tiden. Har en sista inlämmning som ska vara inne i morgon. Den blev klar idag, skönt.
Igår var jag på hemsjös vårbazar, har verkligen härliga minnen där ifrån. Jösses tänk att det har gått tre år sedan jag gjorde min sista vårbazar, tiden går verkligen fort. Jag gick i alla fall dit och minglade med mina gamla lärare som betyder väldigt mycket för mig. Specielt min lärare som jag hade i mellan stadiet. Vi kommer väldigt bra överrens och jag har så mycket att tacka henne för. Hon stöttar mig verkligen i stort sett altt, och hon är oftast den jag vänder mig till om jag behöver prata. Hon är som min personliga mentala coach. Det är verkligen skönt när man har en sådan person i sitt liv.
Har även under veckan åkt upp och tränat med skövde. Gjorde i tisdags mitt andra pass som jag kunde vara med på från start till slut. Känenr mig verkligen vilsen på planen för fort som fan går spelet, och även fast jag kan det så stämmer inte timingen än. Men den kommer såklart, hallå Johanna! Du har bara tränat typ två gånger, klart att inte timingen sitter än. Måste verkligen sluta grubbla.
Idag körde var det en riktigt träningsdag för min del. Gick till gymmet efter vår lilla franska matlagning. Träffa några AHL tjejer som jag satt och prata en stund med. Gick sedan med Nadja in på gymmet och körde ca 30min. Sedan gick vi in i Zumba salen. Gud var länge sedan det var jag dansade zumba. Alla danser var nya så man var lite ringrostig, men kul som tusan är det. Sofia som är pass ledaren är så himla go också. Tänk om alla skulle vara som henne, haha då skulle världen vara full av sprudlande dansade liv. Efter zumban gick jag tillbaka in i gymsalen och körde rehab och mage. Jimmie visade mig även damjuniorernas övningar så att jag också kan vara med på deras styrketräningar, eftersom den kör jag fortfarande med de och inte Skövde.

klassresa

Kom igår hem från klassens klassresa. I onsdags åkte jag och resten av klassen tillsammans med lärarna till Ramsvik. Vi hade verkligen toppen väder med sol och blå himmel. Jag låg mest och solade så nu är jag härligt brun. Vi bode i små stugor som var helt okej. Inte så mysiga som vi trodde men det spelade inte så stor roll eftersom vi var ute hela tiden. Det roligaste under klass resan var nog när jag och några andra gick och fiskade krabbor. Istället för att sitta vid en sten så gick vi runt på det grunda och letade istället efter krabbor som gick på bottnen. Tror vi tillslut fick ihop till 10st. Krabbfisket avslutades sen som vanligt med det gamla vanliga krabbracet. Senare på kvällen gick jag och Hanna tillsammans med våra lära en tipsåpromenad. Hanna hade med sig sin kamera och hon tog lite kort på mig som jag hoppas kunna få senare då några blev riktigt bra. Jag fick även öåna den lite och tog några fina natur bilder. Miljön var verkligen fantastisk och jag älskar verkligen att springa runt på klipporna vid havet. Så denna klass resa var verkligen lyckad och det känns väldigt kul att vi har gjort en nu innan vi slutar.

Lerums BK

Fick höra att min vän Amanda som jag lärde känna under U-SM år 2011 var i Göteborg, så igår träffades vi på Lerums BK för att träna lite lydnad och även agility. Det var super kul att träffa henne då det var lite mindre än 1 år senast. Amanda var sig lik och vi snackade på om allt mellan himmel och jord som handlade om hund träning. Fick även träffa hennes lilla Jess som bara var valp senast vi sågs, nu har hon fyllt 1 år och hon såg trevlig ut. Amanda hade även lilla sheltien Jojo med sig som hon lånar av Nathalie och jag kan inget annat än att älska den lilla sheltien som studsar upp och ner. Jojos hjärta är verkligen gjort av guld och jag skulle verkligen inte tacka nej till en Jojo valp någon gång i framtiden. Vi tränade som sagt lite lydnad, och Erik gick riktigt bra, han ger verkligen 200% i allt han gör och det är himla kul att träna han när han är sådan. Vi jobbar med konskicken att han alltid ska vända sig mot mig och inte till apporterna eller rutan som han gärna vill. Även fjärren nöter vi för att han ska bli säkrare på komandonen. Amandas lydnad såg jag inte så mycket av då vi tränade samtidigt men det lilla jag såg, såg bra ut. Haha Jojo inkallning är så himla söt, full fart in och sen ett skutt in i fot position. Hon gör verkligen själ för sitt smeknamn.  Efter det gick vi ner till agility planen för att Amanda skulle kunna få träna och så att jag skulle ha något att fota. Erik får tyvärr inte köra agility då hans rygg inte håller. Efter agilityn gick vi en promenad och snackade hund och jag tog även lite kort. Vi arrangerade en gruppbild och de bilderna blev himla fina. Ni ser ett nedanför.
Joline, Erik och Jess


TheLook Happy Jess


Fina Jojo


Jojo studsboll


Även Jess kan hoppa upp och ner^^


Kungen över Lerums BK

Västgöta läger m.m

Var på västgöta läger i helgen och det gick la helt okej. Kunde tyvärr bara vara med på ett pass då foten inte håller. Verkligen tråkigt då jag vid såda här tillfällen vill kunna ge allt. Att min fot gör ont gör så att jag inte vågar gå för fullt. Jag vågar inte skjuta för att jag blir rädd för att någon ska "knuffa" mig så att jag landar fel, jag vågar även inte ta i, i min genombrott för att det gör i de sidoförlyttningar. Usch det är verkligen inte kul att spela handboll då. Sen så vet jag att jag har en tendens till att inte våga på dessa lägren och det måste jag verkligen ändra på. Jag måste sluta mesa och ta mina lägen istället för att lämna vidare bollen till en annan hela tiden. Jag hoppas att flytten till Skövde ska ska hjälpa att få tillbaka mitt självförtroende.
Vad som var kul med lägret i alla fall var att det va väldigt roligt att lära känna de nya tjejerna. På elitlägren är man blandat 96/95 som tillslut ska bli en trupp till Junior elit cup. 95 orna var verkligen super trevliga och det bjöds på myket skratt. Jag prata mest med en tjej vid namn Sarah som är en super duktig målvakt från Falköping, som nu tränar med Skövdes A-lag, lite coolt. Vid lägrets slut fick vi med oss hem ett träningsprogram som man kan använda sig av i sommar för att hålla formen. Jag gillade övningarna så det tänker jag köra på. Hoppas verkligen min fot blir bra snart så att jag kan få komma ut och springa. Just nu blir det istället spinning vilket inte är så dåligt, då det är grymt bra att träna och det är även väldigt roligt. Jag och pappa spinnade i måndags och vi var helt döda efteråt. På fregag blir det konditions träning igen och då ska jag köra indoor walking med Anna, tagga!

Seger!

I helgen spelade jag min första cup i den röda tröjan. Cupen vi spelade heter Bohus cup och den spelas i Kungälv.det var väldigt kul att umgås med tjejerna en helg för att lära känna de:) det känns väldigt bra och mina lagkamrater är otroligt härliga. Det bjöds på mycket skratt och otroLigt mycket glädje då vi slutade som segrare i a-finalen, vi hade turen på vår sida genom hela cupen då vi tre matcher i rad vann med 1 mål som gjordes när det var några få sekunder. Så himla gött att vi var de som knöt ihop säcken! Vi vann mot Strömstad, kärra, Kungälv, önnered och i finalen slog vi kärra i igen. Vad som är lite fräckt är att vi är ett 96 lag med några då 97 med och nästan alla lagen vi mötte förutom Strömstad är Göteborgs bättre/bästa 95 lag. För mig var det otroligt fräckt att spela så jämnt mot t,ex önnered när jag vanligtvis har åkt på stor däng mot de. Det känns som att detta året kommer bli ett väldigt bra handbolls år,för bättre start kan man inte få!

RSS 2.0