hemma från J-SM

Då var J-SM äventyret över. Vi förlorade alla matcher tyvärr, men det är inte lätt att vinna mot lag som antagligen kommer gå till minst steg 4. Första matchen mot Kropps var första halvlek super bra då den var riktigt jämn. I halvlek stod det bara 10-6 till dem. Andra halvlek drog de ifrån, de hade orken och det hade inte vi. Slut resultatet blev 23-12. Efteråt sa vi alla att vi nog hade kunnat ge mer, men men. Andra matchen mot Sävehof var helt otrolig. Jäklar vad tjejerna slet! Vi ledde efter första halvlek med 11-10 men det var stunder då vi ledde med 4 mål. I andra halvlek ryckte Sävehof upp sig och ett målvakts byte gjorde att Sävehof drog iväg när de satte bollarna i mål och inte vi, då dreas målvakt räddade skott efter skott. Vår målvakt Rebecka var helt otrolig, jäklar vad hon räddade! Sista matchen mot Lugi var helt ok första halvlek Lugi ledde nästan hela tiden med 1-2 bollar men stundtals var det lika. Andra halvlek tar det bara slut, inga skott går på mål och försvaret tappar. Dommarna dömmer borts oss hela tiden och straffar oss bak för ingen ting. Man ska inte klaga på dommarna, men de var riktigt dåliga. Sen så är det inte så bra att vi bara gör 3 mål på 25 minuter. Detta äventyr är i alla fall över och det har bjudit på både skratt och gråt. Det har varit riktigt kul att få följa med på detta äventyr med dessa glad och roliga tjejer och jag ser fram emot steg 2. Bilder från helgen kommer.